ZZZÖNDAG..

söndag, september 15, 2019 0 6

Innehåller annonslänkar

Hellooo!

Här är det slow sunday som gäller för mig, så trött så det är inte klokt.

Hade vänner över på middag igår men trots att det inte blev så himla sent så är jag helt slut idag, bubblet antagligen haha. Väldigt trevligt hade vi iallafall, som alltid med de älsklingarna.

Ovan ser ni två nyheter bland mina skönhetsfavoriter. Fick ju köpt den där Olaplex 7 igår som jag varit så nyfiken på och åh vilken härlig olja. Fjäderlätt, doftar ljuvligt och ger håret den där härliga glansen man vill ha. För ännu mer glans rekommenderas att man använder den tillsammans med Olaplex 6, som jag älskar.

Var och tog mig ett sprut av Byredos nya parfym Slow Dance igen, alltså den är ju faktiskt himmelsk, men den är väldigt intensiv och ganska söt så nästan godast efter ett dygn på huden, då har den blivit riktigt mysig och jag kan inte sluta sniffa på mig själv, vill inte duscha liksom haha.

(Har ju min prenumeration hos Sniph att se fram emot också, helt klart inne i en doftperiod i livet haha, manisk).

Ska fundera lite till innan jag eventuellt slår till, köpte handkrämen så länge, för att se om jag är sådär såld som jag tror. Bal dÁfrique som jag har är lite lättare, en parfym man kan bära till alla tillfällen, Slow Dance är tyngre och enligt mig doftar den härligast i kall luft. Låter kanske jättekonstigt men typ som att den är mer en höst/vinter/vår-doft mer än sommar då den i värme kan kännas för tung. Knäpp jag vet men min näsa är speciell haha.

Hade en massa poäng att ta ut på NK igen så tog ett varv på skoavdelningen och såg en tjej stå och prova dessa kängor, och jag blev kär. Casey boots med snörning från Gant.

Supersköna och riktigt coola tycker jag. Lite elegant army-känga a´la 90-tal sådär. Och älskar att det är lite platå, snyggt och håller borta kylan bättre också. Massor med snygga pjuck från just Gant, klämde lite på de här sneakersen också, superfina.

Vill man har en ännu rejälare känga med plattformssula och snörning så är de här från Vagabond störtcoola också.

Var uppe och rafsade på vinden lite förut och fick syn på den här gamla blå pälsen (liknande här), användes inte alls förra året men nu blev jag sugen igen.

Alltså jag har så trötta ögon idag, svullna och sneda blir de då haha.

Två nya mössor fick följa med hem från stan också, sonen la beslag på den svarta direkt, perfekt när de är stora nu så man kan dela.

Ljus kamelfärg/beige är en favvofärg just nu. Varm och härlig höstfärg och jag älskar just den här modeller på mössor, sitter bra och tätt om öronen som jag har så känsliga.

Svart mössa från Gina här & beige från H&M (hittar ej på nätet).

Hoppas ni har en härlig helg, här på västkusten blåser det nästan storm och det var kämpigt på hundpromenaden förut, fick gå in i skogen för att inte blåsa bort.

Barnen är hos kompisar en stund och snart kommer svärmor på söndagsmiddag, mysigt.

Kram

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.