EN BOX FULL MED HÄRLIGHETER

onsdag, september 25, 2019 0 8

I samarbete med Try My Box

Fick hem en så härlig box från Try My Box full med spännande produkter från en mängd olika varumärken. Must, bars, kikärtor, ostar och alkoholfri öl bl.a, mums!

Jättekul att få prova nya spännande smaker och få inspiration. Fick bl.a en raketost, uppdaterad tubversion och det här är ju så kul för det är något jag bara hört talas om tidigare haha. Var väl ca 40 år sen den i princip prydde var mans matbord under rymdfärdernas 60-tal. På den tiden knuffade man tydligen osten upp ur ett slags rör och skivade av med ett snöre hihi. Nu har den gjort renässans igen men i form av smidigare mjukost-variant.

Try My Box är en prenumerationsbox med överraskande innehåll som skickas till en varannan månad, 10-18 nya smaker inom mat och dryck till ett värde av 330-450 kr, och i samarbete med dem har vill jag erbjuda er en rabattkod där ni får första boxen för 99 kr (därefter upp till 169 kr per box beroende på prenumeration)

Ingen bindningstid. Fri & klimatpositiv frakt. Välj mellan 3 olika prenumerationer. Vill du prova på, väljer du den som heter “löpande prenumeration som är helt utan bindningstid” här.

Rabattkod: CATARINA99

Jag som älskar öl ska unna mig den här godingen till maten idag, alkoholfri också, perfekt.

Trevlig kväll!

8

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.