ALLTID I VÄSKAN

tisdag, september 24, 2019 0 8

I annonssamarbete med Sniph

Missade ju att påminna er igår när jag nämnde att jag fått nytt utskick av min prenumeration från Sniph.com att mitt samarbete med dem som ger 25 % gäller ända till 30/9 så passa på för det är verkligen en himla smart, härlig och rolig grej!

Perfekta småflaskor med nya dofter som man stoppa ner i de snygga fiffiga höljena/behållarna, som är perfekta att ha i handväskan. Älskar dem!

Använd koden CATARINA25 för att få 25% hos Sniph här.

För att hitta just din kollektion gör du doft-quizet här.

Det finns 4 olika kollektioner för kvinnor och två för män. Jag hamnade på Trending now ena gången jag gjorde testet och Female Classics andra gången, gillar olika stilar och dofter vet ni, och man kan byta kollektion under sin prenumeration om när man vill.

Sniph har även en doftblogg där man kan läsa allt möjligt om doft, hur det påverkar din kärleksrelation, jobb osv, även inlägg från profiler kända profiler som valt ut favoritdofter till viss kollektioner som bl.a Anita Schulman här.

Kram

8

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.