LEATHER WEATHER

torsdag, september 26, 2019 0 12

Innehåller annonslänkar

Plagg i läder ska det va i höst!

Happy days för en som mig som fullkomligt älskar detta. Har flera par brallor i fuskskinn som jag använder minst två dagar i veckan, och sen när jag såg en kjol i fuskskinn (denna) som jag tyckte var riktigt fin kom jag på att jag har ju en gammal klänning som ser likadan ut nertill. Slängde på en stickad tröja (liknande här) över så blev det en kjol 🙂 Cool look med snörade bootsen till tycker jag, ok kanske lite skolflicke-look haha men fin, visst!

Jättefin utan tröja som bara klänning också, vilken tur att jag kom på att jag hade den långt in i garderoben, kul att det blivit modernt igen. Köpte den när jag hälsade på en vän i New York för flera år sen, vi köpte varsin likadan.

-Oj vad svart du är mamma, sa Inez. Får matcha med beige väska (finns här) och kappa.

Nedan har jag plockat ihop ett axplock av säsongens snygga läderplagg.

Jumpsuit // Kjol // Kjol med knappar

Den midjehöga kjolen med guldknappar är riktigt fin tycker jag och perfekt stylad med blazer och tischa.

Skjorta // Kjol // Jumpsuit

Hade jag haft ett annat jobb, typ i klädbutik, så hade jag lätt köpt mig en jumpsuit i fuskskinn, så coola, men sitta på kontoret en hel dag i en sån är nog inte det skönaste.

Armband // Skjorta // Kjol

Det kanske allra ballaste är nog läderskjortan, gillar som tusan. Med jeans som på mittenbilden eller som den lite längre i sista collaget med ett par snygga tights, som de här Totéme-inspirerade tex.

Föll även för denna långa klänningsblazer med slag i skinn, grymt fin.

Nu kikar solen fram här, var stålgrått ute när jag tog bilderna så de blev väl sådär men så är det när det är dåligt med ljus i huset och man fotar utan blixt.

Barnen har studiedag idag och är hemma med mig, de pysslar och spelar just nu men snart blir det bullbak då jag och Inez har satt en deg på jäsning.

Sen ska jag ha lite beautyday, inpackning, ansiktsmask och sånt skönt, mitt hår är bedrövligt, flottigt i botten och matt i topparna. Bad hair day på bilderna om man säger så.

Ha en toppentorsdag!

Kram

12

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.