BANANPLANTA & PAMPAGRÄS

söndag, september 29, 2019 0 11

Innehåller annonslänkar

Ica Maxi levererar.

Hej på er!

Kikar in lite snabbt här innan jag ska ut med Ebba. Vi har haft städdag i vårt bostadsområde idag så jag har rensat ogräs och fejat sen klocka 10 imorse. Ebba har bara varit ute en kortis so far då mannen flängt med barnen på handbollsträning under tiden, Först sonen och nu är han iväg med dottern, pjuh ingen vila denna helg haha.

Sen ska jag bort till Lindex en sväng och se om jag kan fynda lite till kidsen, de har nämligen 25% på hela barnsortimentet, så man får passa på!

Men vad jag egentligen skulle tipsa om är att Ica Maxi blivit rätt duktiga på att ta in lite kul växtsortiment, iallafall vår butik här i Torslanda, och jag hittade denna fina bananplanta för bara 79:-. Som hittat! Brukar kosta runt 199:- /299:- i blomsterbutiker i den storleken, så ett riktigt fynd skulle jag säga. De har även tagit in det populära pampasgräset i sitt sortiment, kul!

Om det inte finns i en butik nära er kan ni alltid fråga om de kan ta in det ni önskar, brukar jag göra och det är sällan problem.

Passar också på att tipsa om att Ellos har 20% på alla foundations, concealers och borstar t.o.m 8/10, här. Perfekt för jag måste beställa en ny foundation från Bare Minerals, den bästa jag vet! Börjar ta slut, så den och ett foundationstick från samma märke ska jag beställa.

Ellos har även 20% rabatt på alla stylingverktyg från GHD fram till samma datum.

Lyko har också kampanj, 20% på all hudvård här, och 15% på alla doftljus här.

Önskar er en fortsatt fin söndag!

Kram

11

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.