SISTA SEPTEMBER

måndag, september 30, 2019 0 8

Innehåller annonslänkar

Måndag och sista dagen i september! Vart tog den månaden vägen?

Imorgon kliver vi in i oktober och det jag längtar mest efter är lite kyligare dagar så jag kan få använda mina gosiga jackor haha, men mörkret längtar jag inte efter..

Har ni några mysiga oktoberplaner att se fram emot? Jag har en hel del inbokat som jag längtar efter, bl.a blomsterkurs och heldag på stan med fin vän.

Bjuder på ett snabbt mobilpics här innan jag ska ställa mig och steka kyckling, satte precis på potatisen och medan den kokar upp passar jag på att bläddra i mitt nya magasin och kika in till er. Älskar My Residence men har inte fått tummen ur att köpa Issue 2019 förrän nu (finns hos Bokus här). Mycket härlig inspiration och så är den snygg att ha i hyllan eller på soffbordet också 😉

På mig har jag en skön flanellskjorta från H&M och favvobyxorna från samma butik, finns även i mörk khakifärg nu.. Tofflorna är mina älsklingar som jag alltid har på mig här hemma (och mannen har ett liknande par som han bor i), de börjar bli slitna i silvret på ovansidan nu men håller nog ett bra tag till (finns i guld hos Footway här). Nån mer som alltid går runt i fårskinnstofflor?

Vill passa på att påminna er om att det är sista dagen att använda min rabattkod CATARINA25 hos Sniph idag, som ger 25% på prenumerationer. Vilka parfymer som kommer i oktobers utskick kan ni läsa här.

Gör dofttestet här för att hitta just din kollektion.

Kram

8

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.