HELG!

lördag, september 28, 2019 2 11

Innehåller annonslänkar

Hej lördag!

Är en riktigt segpropp idag kan jag säga, och det kan väl bero på att jag drack ett par öl hos grannarna igår och att jag la mig sent. Men det var mysigt och göttigt. Så förutom långpromenad med Ebba i skogen så har jag inte gjort många knop idag. Mannen har börjat med lunchen och barnen leker så jag tar mig lite bloggtid.

På sidebordet i v-rummet står ett gäng vass jag rafsade med mig hem från en promenad, och jag tycker det är väldigt fint, och att det inte kostar en spänn gör ju inget heller. Ett tips är att lägga lite oasis i botten på vasen så man får gräset att stå finare.

Älskar min Grape / Cluster lamp med handblåst glas och mysig att tända nu om kvällarna när mörkret faller på tidigare. Såg att både Royal Design här & Rum 21 här har dessa bubbellampor på kampanj. De har även den mindre storleken på rabatt, i deras stora belysningskampanjer.

Mio har också kampanj på belysning just nu, med 20 % rabatt på allt, här. T.o.m måndag 30/9.

Sista helgen i september och snart går vi in i en riktigt höstmånad mer murrigare och kallare väder. Dags att gå upp på vinden och ta ner vinterjackorna. Skaffat mig en ny fuskpäls också, som jag längtar efter att använda, varit lite för varmt för att använda den hittills men snart så kan jag gosa in mig i den.

Den är verkligen superfin och kommer från Dry Lake och jag köpte min hos Miinto här. Tyvärr slutsåld i de flesta storlekar då den blivit väldigt populär iom att den florerat bland influencers på insta och bloggar.

Uppdatering! Såg att Bubbleroom precis fått in kappan från Dry Lake i alla storlekar nu, här.

Hittade en liknande fin här bland Ginas nyheter. Och även de har fått in en cool snörad känga.

Nu ska jag kalla in mina kids för mannen hojtar att maten strax är klar.

Önskar er en toppenlördag!

11
2 Comments
 • Tina ME
  september 28, 2019

  Så mysigt med fuskpälsar och just den där är jättefin. Det är nästan så att man vill att det ska bli lite kallare så att man kan få börja använda dem. Ha en fortsatt fin lördag! Kramar //Tina

  • Catta
   september 29, 2019

   Ja visst är det, så varma och goa också 🙂 Tack!
   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.