NÄR THOMAS COOK GÅR I KONKURS

måndag, september 23, 2019 0 6

Innehåller annonslänkar

Oh crap!

Ja imorse slogs jag av nyheten att den brittiska resejätten Thomas Cook gått i konken, och det var ju inga roliga nyheter precis. Ving som vi bokat höstlovsresa med ägs nämligen av TC.

Alla dagens flyg blev inställda och resenärer har varken kommit iväg eller hem från sina resmål under dagen. Stackare verkligen.

Frågan är om Ving kommer hitta nån lösning tills att vi åker om ca en månad.. hoppas verkligen det då vi sett fram emot denna resa länge och bokade för över ett år sen. Men det är ju bara att gilla läget om det inte blir av, finns ju värre saker att drabbas av även om det hade varit väldigt tråkigt. Pengarna får vi tillbaka i så fall iaf.

Så nu håller vi tummarna!

Tills dess njuter jag av hög krispig höstluft och vackert väder här hemma, för vilken kanonhelg och måndag vi fick!

Sen har jag ny doft att njuta av här hemma då jag fått hem senaste dofterna från min Sniph-prenumeration, med hela 3 nya dofter (de här) och min favorit är nog Tropica av Maya Njie.

Nu ska jag kolla på aktuellt och se om de säger nåt mer om Thomas Cook´s konkurs. Sen ska jag kika lite på Gina Tricot´s rea och se om jag hittar några guldkorn. 50% på allt här.

Hoppas ni haft en fin start på nya veckan.

Kram

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.