SHOPPING & MYS PÅ STAN

söndag, augusti 18, 2019 0 10

Innehåller annonslänkar

Men alltså hur grymt är det inte med ”smart phone”-handskar?

Hittade dessutom världens snyggaste såna på stan idag, med ett vackert broderat bi (eller vad det är). Köpta på NK Göteborg (399:-), hittar inte just dessa på nätet men märket är Handskmakaren som finns bl.a här hos Rizzo och jag kan tänka mig att de får in dessa så småningom också bland höstnyheterna.

Carro, som jag var på stan med, köpte likadana. Kul med ”kompishandskar” hihi.

Hittade en superfin kavaj också, en exakt sån jag var ute efter, 299:- på H&M och den finns i webshoppen här. Var på Lindex igår och kollade på den här snygga som är nästan likadan men ville vänta tills jag kollat på stan innan jag slog till och det gjorde jag ju rätt i! Viss prisskillnad.

Ska visa på nån dag, tänkte knäppa ett par outfitbilder förut med det blev regnridå ute precis då och tokmörkt inne så kasst fotoljus.

Carro ville till Ellos Home på Korsgatan för att spana på lampor, och där hittade jag härlig rumsdoft-essens som nu står i hallen och sprider ljuvlig doft.

Icône heter denna ”room diffuser” som är en jordig och elegant citrusdoft blandad med bergamot, sandelträ och cashmere mysk, och finns hos Ellos här & hos Lyko här. Var på väg att köpa denna handkrämen också i samma doft men får bli när den jag har nu tar slut (har alltid en ståendes i hallen och tar ett pump innan jag ska iväg då jag lider av snustorra händer.

Plus för att man får med en extra ”flaskhals” så man kan matcha inredning efter om man har guld eller silver, snacka om detaljtänk.

Sist men inte minst så fick jag äntligen shoppat nya nipple covers & självhäftande bh, världens bästa grej om man har plagg där man inte vill att bh-n ska synas. Klänningen jag ska ha på bröllopet är genomskinlig i ryggen och då passar sånt här perfekt. Vet dock inte hur lim-bh´n funkar på större bröst så rådfråga ni som behöver mer stöd än bara täcka. Mina små rackare väger som ett frimärken ungefär så inga bekymmer haha.

Tyvärr hittande jag inte just dessa nipple covers på nätet men finns ett annat kit hos H&M här.

Har tidigare använt denna självhäftande bh´n och den har varit grym, går att återanvända många många gånger (och tvätta) men nu börjar den släppa lite på sina ställen efter flera år då limmet säkert både torkat något och fått lite ludd i sig, men det är alltså ingen engångsgrej.

Provar en annan nu då jag vill ha något tunnare som jag upplever den nya verkar.

Lindex har också en variant som ska vara grym, denna.

Två mobilpics från vårt tjejmys på stan, min vackra vän Carro, jag & Inez-hjärtat ❤️

Nu ska jag gå ut och se hur det går för Inez och hennes vän som är på snigeljakt i regnet haha, de gör fina boenden och sånt till de små slemmiga varelserna haha.

Trevlig kväll!

10

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.