(MORGON)DAGENS OUTFIT

måndag, augusti 19, 2019 1 17

Innehåller annonslänkar

Ja så här ser den ut på, den lilla rutiga kavajen från H&M ni fick en liten smygtitt på igår. Jättefin och lagom rak modell tycker jag, gillar lite unisex sådär. Ska jag skutta iväg till jobbet med imorgon.

Älskar verkligen kombon av rutigt, beiget, svart och röda naglar till.

Både snyggt och skönt med tights till tycker jag, måste ha det bekvämt om magen och kan inte sitta en hel dag med knäppta jeans på kontoret tex, då magen (tarmarna) inte klarar det. Har jag jeans knäpper jag upp dem ofta när jag sitter, men helst har jag stretchiga plagg kring lilla maggen på kontoret.

Nån mer med samma bekymmer?

De här tightsen är gamla favvisar från H&M med lite glans men finns liknande hos Gina här.

Skorna är också gamla, från Acne, med spetsig tå och rosa resår. Gillar ju såna små detaljer. Liknande helsvarta (och två andra färger) finns hos Ellos här.

Diademet är en favorit, så himla snyggt, och bekvämt. Från Gina och slutsålt i just den färger men finns i flera andra fina här.

Blev tacklad av Ebba haha, hon ska alltid komma och knö sig förbi.

Dålig bild på just naglarna men lacket tillhör mina favoriter, Scarlet Rouge från Isadora, finns hos Lyko här. Och det kanske snyggaste höstlacket någonsin är Wicked från Essie, vet inte hur många jag köpt under åren men snyggare mörkt lack finns inte.

Väska // Hårsnodd // Lång kjol // Diadem // Topp // Kort kjol // Skor

Lite mer fint i de (o)färgerna jag är mest sugen på nu, den långa kjolen är helt fantastisk, så enkel men ändå så annorlunda och iögonfallande.

Här har vi haft ledig dag jag och kidsen, studie/stängningsdag på skolan, och vi har hängt med vänner i Hisingsparken borta i Tuve, superhärligt med uteaktiviteter tycker vi!

Vädret växlade från varmt och soligt till kallt och regnigt, schizo augusti som vi har haha.

Nu blir det Idol i soffan! Roligast nu under uttagningarna tycker jag, så modiga människor, och en del knasiga hehe.

Trevlig kväll!

17
1 Comment
 • Anna
  augusti 19, 2019

  Som alltid ser du alldeles amazing ut hjärtat!
  Såååå snygg i din outfit!

  Behöver nästan lite desperat en ny höstgarderob, men vi har liksom bokat en Thailandsresa över jul- och nyår så vi lägger undan allt till det * ha ha * så kan det gå när man fått blodad tand och bara känner att man måste göra det man drömt om NU och inte sen… för vem vet.

  Njuter av snygga bilder på dig och andra finingar istället 🙂
  Puss o kram Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.