VÄRLDENS GODASTE KANELBULLAR

onsdag, augusti 21, 2019 0 10

I lördags när det var riktigt tråkväder ute passade jag på att baka en massa bullar med barnen, eller jag gjorde egentligen bara degen, sen har Valentin, Inez och granntjejen Tuva snurrat och kreerat de här smarriga kanelbullarna. Rasande elegant som bak/kakdrottningen Birgitta Rasmusson skulle sagt haha, och så jäkla gott med nybakta bullar, eller hur!

Mysig aktivitet också.

Denna gången körde jag efter ett av Leila´s alla recept, detta, som hon kallar Världens Godaste Kanelbullar.

Puh, idag har jag haft mycket på jobbet, alldeles snurrig i bollen. Och tvärtemot vad kanske en del tänker så är bloggandet något avslappnande för mig. Att skriva av sig liksom, på ett sätt som inte kräver så mycket tankeverksamhet utan bara flyter ut i fingrarna.

Det är det som är det fina med en blogg, att man skriver vad man känner för, så länge det inte handlar om samarbeten då. Då blir det lite press på att få till både text och bild så det låter och ser proffsigt ut. Men annars, mest dagboksskrivande blandat med inspo, resor, shopping mm.

Himla kul tycker jag!

Det var det lilla från mig idag, hoppas ni har en fin lille-lördag!

Kram

10

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.