MIN LILLA BIL & INREDNINGSDRÖM

torsdag, augusti 15, 2019 0 9

Innehåller annonslänkar

God kväll!

Precis nattat barnen, vi har tagit upp kvällsläsningen igen, efter uppehåll i princip hela sommaren. Vet att det är viktigt att läsa för barnen, och det är typ det mysigaste som finns men det blir liksom svårare på sommaren då man är ute sent och hänger med vänner, vid badet osv.

Håller ni med, ni som har barn i typ samma åldrar?

Hur som, jag tänkte ju visa er min lilla bil jag hämtade ut i juni, har inte blivit av att jag visat den innan. Inte för att det är en Ferrari precis haha men jag är så himla glad i detta lilla åk. En KIA Picanto är det om någon är nyfiken, automat, backkamera och grejer vet ni, lööööx hehe.

Jag cyklar ju för det mesta och det har jag för avsikt att fortsätta med, men så himla skönt att kunna ta bilen i värsta skitvädret eller när ungarna ska på aktiviteter osv. Mannen måste ju alltid ha vår andra bil då han inte kan åka kommunalt dit och egentligen inte heller cykla då det är mycket tung trafik dit.

Jag har ju så nära till jobbet, tar typ max 7 minuter på cykel så behöver oftast ingen bil och jag har fasen cyklar i både snö, hagel, storm osv. Men det tar nästan kål på mig så näe, nu tar jag bilen såna dagar.

Hur tar ni er till jobb, skola osv? Har ni något miljötänk när ni väljer transportsätt eller är det bekvämast vinner?

Nu till något helt annat, jag har helt snöat in på valnötsfaner i mina tankar och när denna bilden dök upp på instagram föll jag som en fura. Det är ju precis exakt den känslan jag vill åt när jag tänker valnötsbänk/skåp/sidebord..

Bild lånad av Gabriella med instakonto: @st.fabien

Har spanat många gånger på detta skåp från Ikea, här två ihop. Vill ha det som tv-bänk men insett att de är för höga för att ha tv:n på, så kör troligtvis på just tv-bänkarna i samma serie. Ska bara övertala mannen först haha.

Vi har 3.55 m vägg till vägg där tv:n står och de här är 1.60 m breda så två i bredd blir ju nästintill perfekt!

Hade ju tänkt platsbygga vägg till vägg men vet inte om jag orkar dra igång ett sånt projekt just nu och när det finns så här fina möbler färdiga så why not? Varmt och vackert med valnöt.

Jag och Josef köpte våra första gemensamma möbler på Bolia, stora maffig byrå, tv-bänk och soffbord i just valnötsfaner. Svindyrt haha, men jag har alltså varit svag för det förut. Sen kom shabby chic och svepte med mig några år haha, innan det blev industri, skandinaviskt och lite mixat sådär. Kul med inredning, roligaste jag vet!

Ett annat fint skåp i mörkt trä är detta från Ellos, i betsad ek. Gillar verkligen att det kommer lite mer i mörkare träslag bland möbelnyheterna. Vore snyggt att styla det så här:

Styling: AO-Interiors Foto: Jesper Florbrant

Fåtöljen Lille Petra från &tradition är också en möbel jag gärna hade haft i mitt hem, lär vara riktigt skön att sitta i dessutom.

Nej nu måste jag gå och lägga mig så jag orkar upp till jobbet imorgon, blir så lätt att jag fastnar här framför datorn när mannen jobbar sent..

Kram & natti

9

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.