FINASTE LJUSEN M.M..

lördag, augusti 17, 2019 0 6

Innehåller annonslänkar

Vaknar upp till ännu en dag med höstväder.. Augusti verkar glömt att hon är en sommarmånad.

Jag har iallafall fyllt på med en massa ljus här hemma, för det är ju mörkare på kvällarna också och det är ju så himla mysigt med tända ljus då. Mina favoriter är de här handstöpta från Ester & Erik, som jag köper hos Floristmästarna här i Torslanda. Otroligt vackra och här har jag de längsta på 42 cm.

Hittar inte just den längden på nätet men Royal Design har 32-längd i 4 och 12-pack i massor av härliga färger här. Ganska dyra ljus men kvaliteten är också därefter, brinner mycket längre än budgetvarianterna.

Här vid matplatsen sitter vi alldeles för sällan, blir oftast middagar i köket, bara när vi har gäster vi sitter här, får nog ändra på det för man sitter så mycket längre här har jag kommit på och det är ju himla mysigt.

Stolarna är störtsköna kan jag tala om och nu finns liknande i en fin beige variant hos Ellos. Och en annan modell i 4-pack i 7 olika färger som jag tycker är superfin här. Kul att sammet verkligen håller i sig, fortfarande väldigt svag för det.

Mattan från Mio gör sig så bra här, även om jag önskar den funnits i något större storlek. Bordet är jättegammalt, beställt från Iems. Lampan heter Formakami jh5 och finns bl.a hos Rum21 här. Urnan från en vän och ljusstakarna från Newport här.

Slänger in en häromdagens bild på mig också, när jag var ny-hemmafärgad (för snål för salong haha). SÅ skönt att få i en toning i mitt trötta blekta sommarhår (använder alltid denna). Nu ska jag bara boka en klipptid också, ska på bröllop om två veckor och då vill man ju vara fräsch i håret 🙂

Ska bli sjukt kul att gå på bröllop, och jag har hittade en sjukt fin klänning hos Nelly som är väldigt By Malina-ish och sitter som en smäck! Färgen var mycket finare i verkligheten dessutom, ni får se sen när jag har på mig den. Till ska jag ha mina guldskor från Valerie som är skönast tänkbara, och så vackra. Nu ska jag bara hitta en matchande kuvertväska, tips någon?

Nu måste jag ut med vår lilla pälskling här, usch det regnar men vad ska man göra, hon måste ju ut i alla väder #livetmedhund.

Önskar er en riktigt fin lördag!

Kram

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.