CALL FROM FALL

onsdag, augusti 14, 2019 2 10

Innehåller annonslänkar

Solglasögon // Mössa // Klocka // Väska // Parfym // Rutig jacka // Fuskpäls // Stickad tröja // Handkräm & tvål // Halsduk

Inget badväder i sikte så jag spanar höstmode jag, och mycket fint har hunnit landa i butikerna som föll mig i smaken. Längtar faktiskt efter lite mer påklätt just nu och jag har klickat hem den beiga fuskpälsen i collaget ovan, hade en rabattkod hos Ellos på 40% så passade på, även om denna kappa av märket Only var billig nog ändå.

(Tips! 30% på dyraste varan från Ellos kollektioner t.o.m 20/8 med koden 405710 och upp till 40% på sportsortimentet inkl. varumärken, här)

Hoppas den är lika fin som på bild.

Velade lite mellan den och den här gråa från Vila eller den här krämvita men eftersom jag är inne i en beige period så föll valet på den.

Fuskpälsväst // Pumps // Diadem // Kappa // Läppstift // Paraply // Blus // Boots // Väska // Byxor

Dör för den kamelfärgade kappan (och även denna mörkgröna), men köpte nyss en nude i liknande modell så får nöja mig. Och brallorna, älskar! Tyvärr för min del så finns de inte i min storlek, men finns från 36 och uppåt.

Ett par nya chelsea boots behöver jag och de ovan från Vagabond kan jag tänka mig, mest använda skotypen på mig höst/vinter/vår.

Väskan blev jag lite kär i också, så fint med gulddetaljerna.

Vad tycker ni om att hösten redan kommit till butikerna? Hurray eller nej?

Lite mer sommar kan jag tänka mig iallafall..

Ha nu en fin onsdag!

Kram

10
2 Comments
 • Kristin
  augusti 16, 2019

  Men va snyggt! Vill ha allt 😍

  • Catta
   augusti 18, 2019

   Eller hur!
   Fina höstiga toner 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.