MÅNDAGSMIX

måndag, augusti 12, 2019 2 8

Innehåller annonslänkar

Styling: Sophia Bratt – Foto: Fanny Hansson – för Artilleriet.

God kväll!

Måndagen gjord på min andra jobbvecka efter semestern! Haft en hel del att göra så dagen gick väldigt fort. Mannen jobbar kväll och jag har haft huset fullt av ungar, mysigt men nu ska det bli skönt med en lugn kväll framför tv:n.

Men först vill jag tipsa er om sånt jag snappat upp det senaste inom inredning.

Residence har gjort en artikel om Artilleriets inspirerande dukning till kräftskivan, där min kära vän Sophia Bratt stått för styling och Fanny Hansson fotat. En story till Artilleriets A.Journal i augusti förra året men som känns minst lika aktuell i år, Sophia skapar alltid magi!

Jotex hänger på Mini-trenden och har lanserat inredning för barnrummet, allt i Jotex minivärld hittar ni här.

Lampa Sarah bärnsten

Åhlens tipsar om ljuspunkter i vardagen med belysningsnyheter som godingen ovan, om att kickstarta hösten med att organisera hemma och på kontoret, och om gardiner för varje rum.

Hoppas verkligen inte sommaren är över än (även om det känns så på vädret just nu), men det är lite mysigt att börja boa lite smått inför mörkare kvällar osv, visst?!

Sen är jag lite sugen på att göra en mini-makeover i hallen, precis vid entrén, hittat världens finaste bänk hos Ellos som jag kan se framför mig passa fint där. Just nu har vi en skohylla/bänk och det är väl egentligen vad vi behöver men drömmen vore om alla kunde orka ställa in sina skor i stora hallgarderoben så det ser mer städat ut där.

Hur har ni andra barnfamiljer det? En drös med skor synligt i hallen eller är det superordning och undanplockat varje dag?

Nej nu ska jag ropa ner kottarna för lite kvällsmat innan bokläsning och nattning i dubbelsängen, mys!

Kram & trevlig kväll!

8
2 Comments
 • Anna
  augusti 12, 2019

  Snygg dukning!
  Gillar med bänkar av det slaget… Vore drömmen att ha en sådan i hallen med en snygg kudde på 🙂 Jag har just kommit på att jag vill ha en liten väggmonterad bänk i vår hall… då skulle man dölja alla uttag som sitter där, samt att det skulle kännas lite mer sammanhängande… Får se vad maken hakar på 😉

  Snart dax för kudden här… Hoppas du haf en fin kväll vännen<3
  Kramar Anna

  • Catta
   augusti 14, 2019

   Ja hon skapar så härliga miljöer 🙂
   Visst är bänken fin! Åh vad jag vill ha den. Din lösning låter grym, spännande att se om maken hakar på och hur det blir!

   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.