PALETTBLAD & STENGODS

söndag, augusti 11, 2019 3 9

Innehåller annonslänkar

Handlat krukväxt efter väder.

Ja för vilket höstrusk vi har! Inte trodde väl jag att jag skulle bli med palettblad, men den har börjat falla mig i smaken på senare dar. Har tidigare tyckt att denna växt varit ganska ful och 70-talstråkig. Men den är ju faktiskt hur fin som helst. Sen är jag väl lite av en trendslav ibland och denna växt verkar ju vara hur trendig som helst just nu haha. Vem vet, kanske blir jag också en sån där sticklingsnörd som så många andra sett driver upp och byter sticklingar hej vilt med varann haha.

Mysig hobby ju! Har jag kanske någon palettblads-fantast bland mina läsare? Hit me med era bästa skötseltips isf 🙂

Vad som mer trendar nu är glaserat stengods och den här lilla söta krukan fick följa med hem tillsammans med krukan från Blomsterlandet, 59:- st tror jag det var.

Annat fint stengods jag spanat på:

Rosa kruka // Blå kruka

De här glaserade krukorna från Mio är jättefina tycker jag och finns även som vaser här & här.

Och inte bara krukor i keramik utan även lampfötter i spännande former & färger ser vi mycket av i butikerna nu, dessa bland Mio´s nyheter här. Blev helt kär i den här från Ellos också.

H&M har en hel del fint stengods här och speciellt förtjust är jag i denna salladsskål.

Hanna Wessmans ”Cloudy” för DBKD är en annan fin keramikkruka, gillar speciellt färgen Dusty Pink.

För er som gillar populära servisen Rustic från House Doctor så kan jag tipsa om att Royal Design har rea på flera delar här.

Sen har vi Bergs Potter, vackrare krukor får man leta efter, Cervera har ett stort utbud här.

Vi har en ombonad och färgstark höst att se fram emot inredningsmässigt och jag gillar det.

Annars då? Har ni haft en fin helg?

Vi har haft en himla go, trots regnoväder både igår och idag. I fredags var det superhärligt väder och vi blev spontant hembjudna till vänner en bit bort, de bor så vackert precis vid havet med magisk utsikt. Man vill liksom inte gå hem därifrån.. Mysig kväll med grillat, bubbel & babbel och glada barn som badade i poolen och sprang runt och lekte ända tills vi cyklade hemåt framåt midnatt eller vad klockan blev..

Igår var vi på bio jag och en vän med våra kids, och fick äntligen se Lejonkungen, gud va bra den var! Fantastisk musik och lagom läskig, rolig och lite ledsam såklart.

Idag har vi mest slappat, jag har varit i skogen med Ebba och jag glutade lite efter svamp men icke en endaste liten fjuttig kantarell hittade jag haha.

Bättre lycka nästa gång hoppas jag!

Kram och ha en fortsatt fin söndag.

9
3 Comments
 • Anna
  augusti 12, 2019

  Hello raring,
  Det är såå himla fint på din skänk!
  Vi har en låååång byrå, 2 st Malm efter varandra, i hallen och jag har så svårt för att få till det där tycker jag. Samt att det är snedtak så det går inte att ha så höga saker..

  Palettblad är fint, men jag har nördat in på att ha typ samma växt överallt * ha ha ha* För det såg jag på hotell i somras och bara föll för det 🙂

  Ha en go måndag sötnos!
  Kramar Anna

  • Catta
   augusti 14, 2019

   Tack fina!
   Snygg kruka med växt gör himla mycket, du skulle ju kunna ha flera om din är så lång, antingen olika storlekar i grupp eller ett par utspridda. Du som gör så fina stilleben borde inte ha några problem att få till det.

   Ja likadana växter i hela hemmet lät ju snyggt, jag har så svårt att bestämma mig bara då jag tycker många är så fina 🙂

   Kram

 • Ebba
  augusti 15, 2019

  Hej! Vart är din vackra skänk ifrån?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.