ATT BO SÅ HÄR

söndag, augusti 4, 2019 0 7

Häromdagens kvällspromenad med vovve & son.

Älskar verkligen att vi bor precis intill detta, rena paradiset för mig som älskar skog och fält lika mycket (ok nästan) som havet. Hur många gånger jag än går här så kommer jag aldrig tröttna. Ger mig ro i själen och jag stressar ner.

Mysigt med lite ensamtid med sonen också, även om han gick med telefonen i handen och letade pokemons.. något han inte gjort på två år men fick en liten nytändning på. Helt ok tycker, men han får inte gå omkring i trafikerad miljö. Perfekt att gå tillsammans när Ebba ändå måste ut på sina långa promenader.

Vid hästhagen träffade vi på en av Valentins klasskompisar.

Kolla va vackert! Himlajord & änglamark som Taube skulle sagt.

Skippetihopp! Min goe pöjk, älskar ihjäl mig!

Jaha, då var det dags att preppa för jobbvecka, med matlådor och allt vad det innebär. Barnen leker med kompisar och vi har storhandlat och fejat lite, och nu hamnade jag här vid datorn en snabbis.

Kram

7

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.