H&M´S ROTTINGMÖBLER!

söndag, augusti 4, 2019 0 6

Innehåller annonslänkar

Drömmiga möbelnyheter hos H&M!

SOM jag önskar att vi bodde större nu, med lite extra loungeyta sådär, där vi hade kunnat ha dessa snyggestolar lite som en fröjd för ögat bara haha. Var SÅ nära på att klicka hem två till vardagsrummet men så hejdade jag mig för nej, vi måste ha mera sittvänliga möbler. Möbler att slita på och mysa i, i den lilla disponibla umgängesyta som finns i vårt lilla casa.

Svider lite då jag fullkomligt dör för den stilrena looken på dessa möbler och det mörka träet, dö-snygga, visst! De ljusa i snarlik modell som Ellos har är jag också svag för.

Möblerna på bilden och mycket mer hittar ni bland H&M´s nyheter här.

Kul att de börjat med möbler, ser fram emot vad som mer komma skall, gillar allt so far. Vad tycker ni?

Nu ska vi ta tag i sista semesterdagen här, ha en fin söndag!

Kram

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.