DET VAR DEN SEMESTERN..

måndag, augusti 5, 2019 2 16

Innehåller annonslänkar

Från vår mysiga dag i Varberg.

Galet men sant, semestern är slut och första jobbdagen är avklarad. Känns helt ok att jobba, trivs ju som tur är men jag skulle ju ljuga om jag sa att jag är glad att detta års sommarsemester är slut. Känns lite ledsamt faktiskt. Åren med barn går ju så vansinnigt snabbt och att tänka att de hunnit bli ett år äldre till nästa semester känns lite jobbigt..

Vill vara småbarnsmamma lääänge till! Även om det helt klart har sina fördelar med större barn också, mer och mer frihet för varje dag som går, många saker är mycket lättare.

Som idag tex, gick de hem själva från fritids så jag slapp svänga förbi och hämta, tjänar man ju lite tid på 🙂 Tar typ två minuter att gå hem för dem så inte jättejobbigt precis haha.

Apropå det där med att åren går och så, hehe, så har jag ett litet problem. Ingen katastrof precis men jag har blivit så galet fjunig i fejan!! Eller jag har väl alltid varit ganska luden av mig men nu börjar liksom fjunen bli lite längre på sina håll haha. Veeet ju att det är supervanligt men jag vill verkligen inte ha det. Så nu vill jag fråga er lite fåfängt sådär, har ni samma ”problem” och vad gör ni isf åt det? Om ni nu gör något åt det vs.

Jag har funderat på att testa trådning, nån med erfarenhet? Sen har jag hittat två makapärer som jag undra om någon har erfarenhet av?..

Till vänster, en så kallad IPL -LIGHT PRO FACE BODY, som hettar upp hårsäcken genom att fokusera ljusenergin till roten för att bryta hårcykeln och förhindra hårstrået ifrån att växa.

Åstadkommer salongsresultat står det men jag är lite skeptisk.. Jag har gjort den typen av behandling på salong ett par gånger på ben, bikinilinje och armhålar och det är ju helt grymt. Håren försvinner permanent, men det känns ju som att det är väldigt mycket rejälare prylar de använder.

Sen har vi manicken till höger –Flawless Finishing, som ska vara nån ny teknik för att bli av med besvärande ansiktshår. Den är jag mest nyfiken på faktiskt och är inte så pricy, men blir ju dyrt om den inte hjälper.

Ja ni, denna fåfänga. Men jag är faktiskt inte redo att bli en skäggig liten gumma 😉 Ett par strån är dessutom ganska grova och jag är trött på att rycka de små jäklarna i tid och otid.

Jag har en sån här epilator som är grym, men lite för brutal för att dra i ansiktet haha.

Nåja, nu ska jag laga mat!

Hoppas ni haft en fin start på nya veckan!

16
2 Comments
 • Kristin Hansson
  augusti 6, 2019

  Hej Catta

  Jag kör på trådning inne på Frölunda Torg, väldigt nöjd och det håller länge.
  Har testat att tråda mig på salong här i Torslanda men blev tyvärr inte nöjd.

  Kram Kristin

  • Catta
   augusti 10, 2019

   Hej Kristin!

   Tack för tips! Måste prova detta känner jag 🙂

   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.