NYKLIPPT & OLAPLEX 6

fredag, mars 22, 2019 0 12

Innehåller annonslänkar

Tjingeling everybody & happy friday!

Blir ett snabbt inlägg, har preciiis ätit middag och snart väntar fredagsmys med mina hjärtan.

Kan säga att det är verkligen en utmaning att få till ett blogg-inlägg nästan varje dag nu när jag jobbar 100% på mitt ordinarie jobb. Min foto-torsdag är liksom borta nu. Det var då jag la lite extra tid på att fota, skriva utkast osv. Nu har jag inte den tiden men jag vill ju ff blogga. Mannens kvällvecka, efter att barnen somnat brukar jag sitta med bloggen men det är inte alltid det räcker, och man är ofta lite för trött för att tänka haha.

Så idag blir det två snabba mobilpics! Sladdade in hos frissan på torget direkt efter jobbet, och DET behövdes kan jag lova. Nån gång i oktober förra året klippte jag mig senast, nån mer som aldrig hittar tid till frisören?? Jag är hopplös när det kommer till det..

Men nu är det klippt och det är sååå skönt! Tog ca 5-6 cm och klippte upp lite runt ansiktet, den långa loben var inte riktigt min grej, för mycket gardin på mig. Det här öppnar upp kring nunan lite bättre. Och så måste jag tipsa om sprillans nya Olaplex som kommit nu no.6!

Olaplex är ju verkligen supergrejer för håret och det här är alltså det senaste i serien. Min frisör la i lite när håret var fuktigt och fönade sedan håret torrt.

För er som inte vet så är det en leave-in creme som skyddar håret, tar bort frizzighet, skyddar mot värme mm, och det gör håret silkeslent! Ger en extra fyllig känsla i håret också. Finns hos Lyko här, där ni kan läsa mer och hela Olaplex-serien hittar ni här, där de även finns i olika kit.

Igår var jag på Mio i Bäckebol och hämtade ut sonens nya matta. Ni ska få se hur fin den är imorgon.

Kram och trevlig helg!

12

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.