SÖNDAG

söndag, mars 24, 2019 0 9

Innehåller annonslänkar

Hillo!

Hoppas ni haft en kanonfin helg!

Det har jag, även om den var för kort haha, helgen är alltid för kort, eller hur!

Mycket sol har vi haft och jag har hunnit med häng med finaste väninnorna på Hönö, 4 timmars lunch med bubbel och babbel på Lilling Cottage. Så mysigt så men trots så många timmar så kände jag att det ändå inte räckte.. När man är 8 brudar som inte setts på ett tag så har man mycket att babbla om haha. Mycket skratt som alltid och man behöver ju verkligen vän-boosta då och då, viktigt.

Blir inte så mycket variation på bilderna från vårt hem, känns som att det här skänken varit med på 80 % av mina bilder från vårt casa det senaste haha. Anledningen till det är väl att det aldrig känns färdigt på övriga ställen i hemmet, den berömda tidsbristen i kombination med idétorka och inte tillräckligt med pengar för drömköpen.

Vill inte förhasta mig i köp av mattor, soffbord, fåtölj etc. Inget slit och släng utan saker jag vill ha länge. Sen är det ju det där med de egna projekten också, som platsbyggs tv-hylla osv. Det sker ju inte av sig själv och av oss två vuxna i detta hem är det jag som har det intresset och därmed snickrar ihop isf.

Tror mannen är ganska nöjd som det är haha, men det är jag långt ifrån.. sorry darling!

Mmm, havet. Där samlar jag energi och här vid fyren i Klåva är det extra power för min själ. Det och skogen är mitt livselixir, som för så många andra.

Knäppte inte så många bilder, gör sällan det när jag umgås med vänner, då vill man vara närvarande.

Idag har jag äntligen hunnit med lite trädgårdsfix, väldigt skönt efter två timmar på Bushuset kan jag säga 😉

Köpte mig en lövkorg häromdagen, har tidigare använt en gammal äppelkorg men den rymmer så lite så jag får springa och tömma stup i kvarten. Det här är perfekt och jag hittade den på Ica Maxi. Är typ en exakt kopia av Korbo-korgen men kostar mindre än hälften, tips!

Klippte färdigt äppleträdet, rensade lite i rabatten och krattade gräsmattan, mannen röjde i pallkragarna. Skönt att vårstäda sin lilla täppa och ser ni, nu börjar tulpanerna sätta fart!

Nu är man gott trött i både kropp och knopp..

För att komma med några söndagstips så har Rum21 15% rabatt på belysning här, massor med fina designlampor.

Gina Tricot har startat sin midseason sale med 50% på allt här. Samtidigt som nyheterna fortsätter att strömma in. Jag föll för den här blazern och den här urfina blusen i broderie anglais. De har också fått in det här snygga laptop-fodralet, som känns lite som en ripoff på Bianca Ingrossos populära fodral.

Till alla er med vovsingar hemma och vill att din älskling ska äta foder med 100% naturliga ingredienser så vill jag tipsa om Buddy Pets Food som tillverkar högkvalitativa foder på de bästa råvarorna. Vi ska prova detta när vår fodertunna sinat, för Ebba har lite skruttig mage nu på gamla dar och jag hoppas detta ska få henne att må prima. Mer om deras olika foder här.

Carpetvista har vårrea med upp till 60% på mattor här. De har ju oändligt många mattor och de har bl.a många mattor i material bambu silke, som är lika vackra som viskosmattor men väldigt mycket tåligare, den här gillar jag.

Ellos välkomnar våren genom ett inspirationsinlägg om uterum, med fina nyheter till balkong, uterum, altan och trädgård, här.

Rizzo har vårrea med upp till 50% på kvalitetsskor, väskor, handskar och övriga accessoarer i skinn, här.

Trevlig kväll!

Kram

9

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.