TRÖTT SOM ETT ÄGG

tisdag, mars 26, 2019 1 9

Vad det uttrycket kommer ifrån har jag ingen aning om, har ni?

Trött är jag hur som helst haha. Har lite mig själv att skylla då jag förmodligen pratat mig trött på sonens fotbollsträning, jag är en mästare på att stå och snattra med andra föräldrar om ditt och datt. Väldigt trevligt att vara social iofs, men jag blir alltid trött efteråt, nån mer som funkar så haha?

Ser ni vilket vackert ägg i grön marmor jag funnit? Hittade det i en blomsterbutik här i Torslanda, visst är det fint!

Ska nog tjuvstarta påsken lite med att lägga fram det och ta in lite björkris redan nu, och hänga lite pynt i, nåt glatt som möter en i hallen.

Sen hittade jag ju mina favvo Anton Berg-ägg, mandelägg med lakrits på Hemköp, helt sinnessjukt goda om jag får säga mitt. Köpte två påsar och satte i mig en direkt efter att barnen somnat igår haha, nu ryker andra påsen!

Ha en fortsatt fin kväll!

Kram

9
1 Comment
  • Anette B
    mars 26, 2019

    Mkt fint ägg och Anton Bergs med lakrits…mmmm!!
    Kram Anette

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.