FINA FLATS

onsdag, mars 27, 2019 0 7

Innehåller annonslänkar

Det våras för flats!

Nu när tempen närmar sig 10 grader är det väl ändå dags för öppna skor utan strumpor!? Det tycker jag iaf 😉 Framförallt när solen skiner ☀️

Flats, som jag kallar dem, typ Ballerinas och den stilen. Lågskor helt enkelt, för klack har jag egentligen bara vid festligare tillfällen. Förutom kilklack, det kan jag även ha till vardags/jobbet.

Skorna på bilden ovan fyndade jag på flygplatsen i Las Palmas för 29 eur, kap! De kan jag ju tyvärr ej länka till, men gillar man ormprint så är de här coola.

Sandfärgade ballerina // Snake sneakers // Ballerina khakigrön // Ballerina med rosett // Sandaler snake // Glittersandaler

Jag älskar verkligen skor, och man kan nog kalla mig sko-fetischist t.o.m, älskat skor sedan jag var riktigt liten och jag kan komma ihåg favoritskor från ca 4 års ålder och skulle nog kunna berätta en historia om varje par. Jag var ganska pojkflickig och älskade slitna jeans, t-shirt och tovigt hår, men gärna med ett par sandaletter till. Med dem klättrade jag i träd och berg och hoppade hage osv, älskade det klapprande ljudet av de pyttesmå klackarna hihi.

Hittat massor med fina vår och sommarskor som jag gillar, två från fantastiska Flattered & resten från Rizzo som har en stort utbud med skor av alla de slag.

Sista paret i collaget är superfina och finns även i denna platåmodellen, galet fina.

Sneakersen gillar jag skarpt också, med vackra satinsnören. Och apropå snören så har Rizzo massor med fina snören från The Shoelace Brand att pimpa upp skorna med, här. Himla kul grej egentligen och jag funderar på att hotta upp några par gamla sneakers med snören i guld, turkos och snake.

(Perfekt present om inte annat)

Ha en fin dag!

7

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.