PRUTAT

tisdag, mars 5, 2019 2 7

Innehåller annonslänkar

Hej tisdag!

Vad hände med det underbara vårvädret hörni? Idag har det snöat här, eller mer regnat slask.. det är ju några plus så inget lägger sig utan det blir bara slaskigt och äckligt på marken. Fy så trist. Nu vill vi ju bara ha vååååår!! Eller hur! Sen vet vi ju alla att det kan vara vinterväder länge än.. så tålamod Catta, tålamod..

Deppigt ändå.

Hur som, idag är det tisdag och jag står i köket och slänger ihop middag medan jag kikar in här. Innan jag kom hem sladdade jag förbi blomsteraffären på torget och fick med mig två magnoliakvistar hem -som jag prutade på!! Haha, nån mer som kan med sånt?? Tyckte de såg lite klena ut och en kvist hade haft flera redan överblommade knoppar (kan man ens säga ”överblommad knopp”?) så jag frågade om jag kunde få den billigare hehe. Jajamensan, gjorde ett riktigt kap.

Ner i cykelkorgen och iväg hem. Hämtade Inez på vägen också, Valentin hade redan susat iväg hem själv, storingen ❤️

Kvistarna hamnade i hallen, i den vackra vasen Kolonn av Carina Seth Andersson, handblåst på Skrufs glasbruk i Småland. Jag hade en Pallo av hennes design tidigare men den gick i kras på ett barnkalas.. mindre kul.

Bredvid vasen står en lampa från By Rydéns som är gammal och på andra sidan den coola ljusstaken Drip från Pols Potten som jag gillar väldigt mycket. Den har även kommit som lampfot nu också, titta här, helt galet fin och den åker upp på önskelistan. Och jag hade troligtvis valt en sån här lampskärm i mullvad till, snyggt.

Spegeln kommer från Jotex, här. Tavlan minns jag faktiskt inte men troligtvis Desenio eller liknande.

På de två ihop-monterade skåpen som står här ska en ska en toppskiva i kalksten ligga som jag nämnt förut och nu har jag kollat att det finns hos vår lokala stenhandlare, ska bara få tid att gå dit och kika ut exakt vilken sten jag vill ha.

Nä nu ska vi äta här! Sen ska jag spana in bokrean på Adlibris och se om jag hittar nåt kul. De har ju även inredning numera, med rea även där så ska kika lite.

Trevlig kväll!

Kram

7
2 Comments
 • Jessica
  mars 5, 2019

  Hej! Var är er soffa ifrån? Den är så fin!

  • Catta
   mars 6, 2019

   Hej!
   Ursäkta sent svar.. den kommer från Melimeli och heter Luca 🙂

   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.