3 SNABBA SÖNDAGENS

söndag, mars 3, 2019 0 8

Innehåller annonslänkar

3 pics med favvogrejer denna söndag! Nr 1 -alltså huuuur gott är det inte med löjromschips!! Skulle kunna leva på det, eller löjromstoast också för den delen. Enkla rena smaker, bästa bästa. Ja om det inte vore för priset då, inga billiga grejer men ibland får man unna sig och havets delikatesser är livets bästa mat enligt mig. Med ett kilopris på 3800:- gav jag drygt 200:- för lite mer än 50 gram. Så tänk på det så ni inte drar till med ett halvt kilo där i fiskdisken haha. Priserna varierar lite såklart men billigt är det aldrig.

Den lille burken räckte till det ni ser på tallriken x 3 ungefär. Helt klart värt lite då och då.

Gillar ni löjrom?

Nr 2 -Sidebordet, så himla bra möbel för en annars väldigt svårmöblerad/dekorerad väggsnutt. Absolut en favorit.

Nr 3 – Sänggaveln, jo men jag gillar ff min DIY-gavel men jag är samridigt sugen på att göra om den och funderar lite på vilket tyg som skulle kunna vara fint. Tips?

Ska googla runt lite efter inspiration. Helt såld på den här från Jotex men den här från Ellos är också himla cool.

Vårt överkast kommer från hm här och kudden också, här.

Vad gör ni denna söndag då?

Vi har haft släktkalas för barnen här, slog ihop det eftersom de fyller så tätt. Blev ett tidigt kalas då inget annan tid passade varken denna eller annan helg det närmsta. Kl. 13 kom de och det var faktiskt inte så dumt, slipper man stå med all disk på kvällskvisten när man är helt slut.

Nu är killarna på handbollsträning och Inez leker ute, har suttit en stund i solen på altanen men nu blev det mulet och jäklar va kallt det blir med en gång, hua.

Får bli innemys resten av dan.

Kram

8

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.