VILLHÖVER MARS

onsdag, mars 6, 2019 0 6

Innehåller annonslänkar

Skor // Skjortklänning // Tröja // Armband

Min önskelista för Mars!

Villhöver de här grejerna, vilket är bästa ordet för saker man vill ha men inte behöver haha.

Kan bara inte köpa fler par flats nu, köpt två par nyligen så har gett mig själv ett litet köpstopp, men oj vad jag villhöver dem.. Finns bland Ginas nyheter.

Skjortklänningen är helt ljuvlig tycker jag, enkel men ändå med det där lilla extra, funkar både med och utan bralla under och den finns bland By Malinas nyheter.

Soft Goat har kommit med en jättefin ny kollektion -La Isla, som ni hittar här. Tröjan med de vida ärmarna är en av mina favoriter.

Ett enkelt men väldigt vackert armband från War on Cancer, se fler smycken och läs mer om detta svenska viktiga företag och vad de gör här.

YSL sprillans nya foundation TOUCHE ÉCLAT ALL-IN-ONE-GLOW ska tydligen vara helt fenomenal och skapa magi i nunan, känns som att jag bara måste prova den. Älskar ju concealern från samma ställe som enligt mig är den bästa jag nånsin testat. Så där lätt men ändå täckande ni vet, som inte lägger sig i fina linjer osv.

Ska nog chansa på att klicka hem den i tonen Honey B50, får en känsla av att den passar mig haha. Just nu har Lyko har just nu 20% på smink, här, så passa på om ni behöver fylla på där hemma!

Det ska jag göra, behöver ny mascara och denna från Loreal är bland den bästa.

För alla er som går och väntar på en utvärdering av produkterna jag använder från The Ordinary så kommer det, jag lovar. Men so far supernöjd kan jag säga och kommer köpa fler produkter från det märket.

Önskar er en fin kväll!

Kram

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.