PÅSK-LÄNGTAN!

tisdag, mars 12, 2019 0 10

Innehåller annonslänkar

Förra årets färgglad påskris!

Gillar verkligen att blanda ner lite snittblommor i riset, blir så mycket gladare då, och påsken ska ju vara just glad, eller hur!

Nån mer som längtar efter påsken? Den ligger ju sent i år så en dryg månad kvar.. Känns som att när det är påsk så är det vår på riktigt och nu när den ligger såpass långt fram kan man ju hoppas på lite värme också.

Inte för att vi firar så himla mycket men jag tycker påsken är vacker och det är mysigt att pyssla med barnen, även om Valentin troligtvis är för stor för finger-kycklingar och sånt där haha, men Inez älskart fortfarande.

I år tror jag att jag kör på en hel del gult till påsken, och även till vårgarderoben.

Diadem // Kudde // Klänning // Äggkoppar // Keramikägg // Metallägg

Newport får in nytt påskpynt hela tiden och de har alltid lite annorlunda och kul grejer, som de här små luftballongerna att hänga i riset tex, finns i flera färger. De har också coola påfågelfjädrar i två storlekar, om man vill ha ett riktigt klatchigt ris.

Ni hittar hela påskkategorin hos Newport här.

De fina pappersäggen jag hade i riset förra året är från Indiska men såg att Ellos har nästan precis likadana här, fast andra färger. Inlägget om förra årets ris hittar ni här.

Förutom pynt så hör ju också mat, godis och bakverk påsken till och förra året gjorde jag och Inez ett gäng riktigt gulliga påskiga cupcakes, inlägg om det här.

I år tänkte jag att vi skulle färga ägg med olika naturliga råvaror, kan ju bli hur fina som helst av exempelvis blåbär, lök och rödbeta mm.

Har ni några tips kanske?

Kram

10

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.