OM TVÅ MÅNADER..

onsdag, mars 13, 2019 0 8

Innehåller annonslänkar

..har vi det här! ↑

Känns ju som en mindre evighet bort men tiden gå fort så sköna maj med äppelblom och blommande tulpaner i rabatterna och allt det där härliga är snart här!

Vår lilla trädgård ser rent ut sagt bedrövlig ut nu, likt de flesta troligtvis, för det ÄR ju inte kul utan grönska. Kalt, brunt och lerigt, plaskvått av allt regn vi fått de senaste två dygnen.

Får jag tid till helgen så ska jag iallafall ge mig på att kratta bort alla gamla bruna löv, beskära äppelträdet och fixa lite. Missade att ta trädet under jas-perioden förra året då det är som bäst, men vårvintern brukar funka också, måste verkligen få bort en massa långa tråkiga vattenskott så det blir en vacker knubbig form på trädet vid blomningen.

Längre fram får vi ta oss an uteplatserna, all altantrall måste få sig en rejäl omgång med såpatvätt. Och sen vill jag ha en ny utegrupp till framsidan. Ett runt bord med 4 stolar i lagom storlek..

Skulle vilja ha en tidlös klassisk grupp, som det här originalet från Grythyttan. Men eftersom det är lite pricy så kollar jag mest på kopiorna som finns i flera butiker.

Svart Ellos // Teak Mio // Vitt Ellos

Tror att vitt passar bäst till vårt hus, som är ljust beige-grått med vita knutar, men jag gillar både svart och teak också, vad tycker ni?

Vet också att Rusta brukar få in den här typen av utemöbler under våren så ska hålla utkik där också.

Ultimat hade varit om bordet hade haft ett hål i mitten för parasoll, vill ha ett i den här stilen. Mitt Bali-parasoll har tyvärr fått en massa prickar av svartmögel så det får åka till tippen. Haft det i många år nu och det har tyvärr blivit bortglömt ute i regnet osv flera gånger, så det har blivit förstört.. snyft.

Nu ska jag sätta mig och kolla efter lite rea-plagg på KidsBrandStore´s utförsäljning, de har flyttrea med 60% på alla reaplagg, här.

Kram

8

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.