INSPIRERANDE HEM

måndag, mars 11, 2019 0 7

Om ni inte redan följer Jana Heinrici´s blogg så måste jag tipsa om den! Om ni gillar det ni ser på bilden ovan vill säga. Jag älskar hennes hem och har följt renoveringen av hennes nya hem som jag tycker är helt fantastiskt härligt. Färgpaletten genom hela huset är så fin och färger helt i min smak.

Vill bara slänga mig i hennes stora lena soffa och låtsas att jag bor där haha. Så svag för ljusa soffor och har hittat en riktig dröm (den här) som jag tänkte kläcka som förslag för mannen hehe, han kommer säga att det inte kommer på frågan men jag måste bara visa den 😉

Har ni förresten några fina inspirerande inredningsbloggar att tipsa om, vilka följer ni? Så nyfiken.

Hoppas ni haft en fin måndag och go start på nya veckan!

Själv är jag helt slut. Skyndade mig att hämta barnen efter skolan, snabbt hem och laga mat, lät disken stå så jag och Inez kunde skynda ut med våra inlines i det vackra vädret. Valentin skulle också ut, först bandy i säkert en timma, sen fotboll ända till det blev kolsvart ute, han och grannkillarna. Jag och Inez fick med oss ett par av de grannbarnen och vi åkte ut på 30-vägen utanför vårt område där det var grusfritt.

Härliga vår med uteaktiviteter! Det enda jobbiga är att hinna med när man inte är två vuxna hemma men tvätten får jag ta nån annan dag och disken kan man ta när barnen sover, önskar bara att jag hade haft tid med en rejäl promenad med Ebba också, men hon fick iallafall dra mig en sväng på mina inlines haha.

Nu ska jag störta i säng, natti natti..

7

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.