SPRING VIBES

onsdag, mars 20, 2019 0 11

Innehåller annonslänkar

Solglasögon // Byxor // Topp // Inpackning // Schampo // Sandaler

Nu är det minsann vår i luften här i Götet mina vänner, så härligt så det är inte klokt! Så underbart att känna att luften blir mildare för varje cykeltur till och från jobbet nu.

Hade skor utan strumpor idag, till ett par ankeljeans och jag frös faktiskt inte alls.

SÅ mycket fina nyheter hos Lindex och jag älskar byxorna och snygg styling med skjortklänningen till, måste bort och prova i vår lokala butik när jag får tid. En annan av mina favvo budgetbutiker levererar också mycket fint vårnytt. Såld på snake-toppen (matchande mobilskal här också hihi) och solisarna, som påminner mycket om Le Specs, fast väldigt mycket billigare. Dör lite för den här byxdressen också, men man ska ha tillfälle att bära plagget också..

Flattered har kommit med de fina sandalerna i collaget, lite Hermés-lookalike sådär, snygga tycker jag.

Alla med känslig hårbotten räcker upp en hand! Jag räcker upp två. Ansiktet är nog enda stället jag inte har problemhy på men övriga kroppen är torr som Saharas öken och jag får så lätt kli i hårbotten om jag inte har skalpvänliga schampon. Fick tips om hårvård från Idun Minerals, så de två produkterna ska jag testa nu, man får 20% rabatt om man prenumererar på deras nyhetsbrev så jag slog till.

Lite info om Iduns hårvård:

IDUN Minerals hårvårdsprodukter är:

  • 100 % veganska
  •  Innehåller hypoallergen parfym alt. är parfymfria (Leave-In Treatment Scalp & Hair) 
  • ​ Unisex
  •  Dermatologiskt testade
  •  Passar extra känsliga 
  •  Utvecklade och tillverkade i Sverige

Låter toppen tycker jag och hela hårvårdsserien hittar ni här.

Någon av er som använder?

Hann inte med något inlägg igår, fullt upp 6:30 – 22:00 när jag stöp i säng. Var med sonen på säsongens första uteträning och vi var inte hemma rätt sent, mosiga och goa. Svärmor passade Inez för mannen jobbade, vad hade jag gjort utan lite hjälp då och då.. tacksam för det.

Nu står jag här med laptopen och brassar käk samtidigt som jag bloggar, multitaskar lite.

Ha en fortsatt fin lillelördag!

Kram

11

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.