NATHALIE LÉTÉ + H&M

söndag, mars 17, 2019 0 7

Innehåller annonslänkar


Nytt collab hos H&M med barnkläder i samarbete med franska konstnären Nathalie Lété! Så gulligt så det är inte klokt och jag haffade en urgullig jacka i satin och ett par shorts i matchande mönster till Inez.

Hade kunnat köpa hela kollektionen bara för att den är så himla fin, färgsprakande och glad i sina mönster. Håller ni med?!

Minioner, Frost, Bilar och andra typ disneyfigurer är bland det värsta jag vet på barnkläder men det här är bara fint och gulligt tycker jag.

Shorts // Jacka

Mycket nöjd 7-åring i sitt nya stass, dock dröjer det ju ett tag innan hon kan skutta runt i shorts utomhus, inte heller jackan är tillräcklig i kalla mars, men nu är hon iallafall förberedd för varmare tider 😉

Hela kollektionen hittar ni här.

Handlar det mesta till barnen på H&M, hoppas det dröjer länge tills de kommer med märkeskrav.. hur är det med er läsare som har barn, är märkeskläder viktigt för era kids? Och vad tycker ni är rimligt att de får och i vilka åldrar?

Min son är noga med vilka färger kläderna har och passformen men har ingen susning var som är märkeskläder och inte och det är väldigt skönt. Har säkert lite med att göra att han går på en liten skola. Upplever att de vars barn går på stora skolor, med kanske både mellan och högstadie ihop med lågstadie, har mer problem kring det där med ”märkeshets”.

Vi behöver fylla på en hel del till barnen nu inför våren, sonen behöver minst två par nya skor, allt är försmått sen förra säsongen, han har typ 36-37 nu nyss fyllda 9-åringen och 146/152 i kläder, växer så det knakar!!

Såg att Ellos hade tre för två-erbjudande på skor just nu (här) och jag tror det blir ett par nya Stan Smith & ett par löpar-sneakers till honom. Vet att han gillar dem.

Ellos har också ett weekend-offer med 30% på dyraste varan inkl. möbler och varumärken med koden 395708 här.

Nu börjar ju season sale i många butiker och bl.a har Polarn o Pyret en outlet där man kan fynda allt möjligt, här. Ytterplagg och stövlar brukar vara en bra grej att kvalitetsfynda.

KidsBrandStore har ju som jag nämnde häromdagen 60% på allt då de har flyttrea, här.

Nu ska jag fortsätta beskära äppleträdet som jag började med igår, höll på till 19:30 men kom hann ändå bara max en tredjedel, helt galet många vattenskott!

Killarna är på handbollscup och det hade varit kul att vara med men det stack redan vid 8 imorse och eftersom vi har en hund som inte kan följa med på sånt och måste ha sina promenader så var vi tvungna att stanna hemma jag och Inez. Vi har pysslat och ätit pannkakor och haft en mysig förmiddag.

Kanske blir det bastubad på Björkö i em, vi får se vad som hinns.

Kram och ha en fortsatt fin söndag!

7

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.