EN DAG FULL AV LJUS

söndag, mars 10, 2019 0 7

Innehåller annonslänkar

Efter en veckas konstant ösregn fick vi äntligen en vacker solig söndag, energikick!

Inez hade sitt kalas på Bounce på förmiddagen och de hade det riktigt kul de små liven. Hade 4 barn i min bil och herregud vad jag skrattade när jag hörde dessa små snattra livligt med varann, sjöng Mello-låtar för glatta livet och tjoade.

Efter kalaset ville Inez leka vidare ute med sin vän Julius och jag hängde på, och även om det var soligt och fint så var det råkallt så nu var det skönt att komma in i värmen kan jag säga.

Huset har badat i sol och det har varit otroligt efterlängtat då solen knappt når vårt hus under ett par månade på året för att vi är omringade av berg och trädtoppar som skymmer när solen står lågt om dagarna. Men nu så, nu kommer den stora lampan åt oss, jippi!!

Eftermiddagssol i det lilla lilla sovrummet, så lovely.

Älskar verkligen överkastet, skimrande ljusbeige ton och det finns hos hm här. Den stora fjäderlampan Vita Eos finns nu med 40% rabatt hos Designonline här.

Vet inte hur det är med er men jag blir så himla ivrig när solen kommer, vill bara kasta kläderna och tassa ut och lägga mig i en solstol, men det är nog ett bra tag kvar tills dess haha, tyvärr. Längtar ihjäl mig efter värme, och nu när jag förde över lite bilder från kameran fick jag syn på gamla bilder från Rhodos och gud vilken tillbaka-längtan jag fick. Mmm värme, sol och bad i stekiga Grekland är inte fel..

Så lustigt för jag tycker verkligen inte jag är lik mig själv på bilden, kan ni känna så ibland när ni ser bilder på er själva? Bilden är tagen utanför vårt rum på Aegean Park By Atlantica (flera inlägg om det här). En härlig semester.

Nä nu ska jag hoppa in i en varm dusch här och sen blir det söndagsmys i soffan i vanlig ordning.

För att ge ett litet söndagstips så såg jag att Ellos har 25% på alla Ellos kollektioner som gäller t.o.m idag midnatt, inredning här och mode här.

Sen kan jag tala om att jag gick helt emot vad jag sa om att köpa en tålig matta till sonens rum haha, vi gick på den här som ändå var ok i pris. Valentin fick pengar i present som han ville lägga på just en matta och då föll valet på denna, hoppas den är lika fin i verkligheten!

Hoppas er helg varit riktigt fin! Kram

7

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.