FREDAG

fredag, mars 15, 2019 0 7
Vas & Ljuslyktor Newport

Ett glas bubbel under matlagningen är inte fel en fredag efter jobbet ⭐︎

Hej på er!

Ja nu är det fredag igen, måndag fredag måndag fredag.. visst är det så?!

Härligt ändå, med helg. Även om det är på tok för mycket på schemat för att det ska kännas som helg för min del, hinner liksom inget jag vill göra känns det som. Livet med barn, aktiviteter/sport och kalas i stort sett all ledig tid.

Såklart det är fantastiskt att barnen vill hålla på med idrott och blir bjudna på kalas men jag känner ändå att jag behöver den där lediga tiden, eller liksom bara tid med familjen, hela familjen. Nån mysig utflykt med bara oss fyra.

Nåja, allt har sin tid, visst är det så?

Mannen har kvällvecka på jobbet och jag längtar ihjäl mig tills imorgon när vi får ses igen, usch vad tråkigt det är varje vecka man inte ses.

Inez sitter med sin kompis däruppe och kollar på film och Valentin är ute och spelar bandy. En stund till får de umgås, sen är de mina haha. Vill ha en mysig kväll i soffan med nyduschade goa ungar, och Ebba i knät. Bästa bästa.

Picset ovan är från förra året, när vi var i Branäs, och Ebba är bara sååå gullig i sitt snö-skägg haha. Vi skulle åkt dit i år igen, denna gången med vänner, men pga av en trasig höft så kunde inte vännerna och vi bokade av. Så himla tråkigt men vi kör nästa år istället. Vill så gärna åka med just dem, barnen går så himla bra ihop och vi har så kul tillsammans.

Jaha, då ska jag hoppa in i en dusch, glida ner i mysdressen och ladda med chips och dip framför tv:n med mina små hjärtan.

Trevlig helg!

7

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.