SAFARI LOOK

lördag, mars 2, 2019 0 8

Innehåller annonslänkar till H&M & Gina

Självutlösaren i farten, måste visa mina nya bralls nämligen, ett par khaki-färgade med hög midja som jag hämtade ut torget förut. Älskar den här lite ”safari-looken” eller vad man kan kalla det. Byxorna finns här, toppen här, örhängena här och skorna här.

Trodde aldrig att jag som aldrig gillat hög midja förr skulle bli så frälst i den här typen av byxor, har ett par svarta som jag älskar och nu är jag sugen på ett par i beige också. De här är superfina. Sen tycker jag även att cargobyxor är rätt coolt, kommer också mycket nu, igen.. Skulle nog kunna rota fram ett par tre par på vinden från förr men annars gillar jag de här.

Yes, safari och retro pilot-style kommer vi nog få se mycket av i år. Sånt som kommer tillbaka emellanåt. Skjortor i beige, sand och khakigrönt med fickor har jag sett en del också, som den här . Vad tycker ni, hiss eller diss?

Nu kommer min vän Maria med sina barn alldeles strax, blir utelek och kaffe på bänk, härligt.

Kram och fin lördag på er!

8

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.