PÅ REA TILL KIDSEN

torsdag, december 27, 2018 0 4

Innehåller annonslänkar

Jacka // Overall // Babygym // Dockhus

Röda priser högt och lågt så här i mellandagarna, är ni ute och yrar i handeln nånting?

Jag är inte mycket för att leta billigt för billighetens skull, däremot brukar jag skriva upp saker under lång tid, som jag sedan kollar om det finns på rea. Oftast är det kläder, till både mig, barnen och mannen, som jag tycker är lite för dyra till ordinarie pris som jag eventuellt köper. Kan också vara nån inredningspryl, teknik, böcker och framförallt så kollar jag i år efter en ny kamera men ingen lycka än så länge.

Jag har också två barn som fyller år i februari och det är ju perfekt att fynda lite paket tills dess nu under mellandagsrean, så därför passar jag på att tipsa om några butiker som jag tycker har bra rea.

Babyshop, som har upp till 70% på kläder, skor, babyprodukter och inredning här.

KidsBrandstore som har upp till 80% rabatt på tonårsmode här.

Polarn O. Pyret som har upp till 50% här.

Ellos som har upp till 70% på tusentals artiklar från över 100 märken här.

H&M som har över 50% rabatt på allt här.

Lekmer som har upp till 70% på leksaker, kläder, skor, vagnar, bilstolar och inredning här.

Boozt har alltid suveränt bra rea tycker jag, här.

Nu ska jag ut med hunden och sen hämta lugnande medicin inför nyår till henne på apoteket, tror knappt hon överlever ett nyår till, fy så hemskt det är för henne..

Kram

4

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.