FINASTE JULKLAPPEN

torsdag, december 27, 2018 0 7

Innehåller annonslänkar till Thomas Sabo & H&M


Av min darling fick jag dessa fina små örhängen i julklapp och jag blev jätteglad! Älskar ju små nätta smycken som jag kan ha på mig jämt, dygnet runt.

Vår allra första jul tillsammans 2004 fick jag ett par liknande, fast i rödguld och med en liten diamant i varje, de har jag haft på mig nästan varje dag sedan dess och bara bytt vid enstaka fest-tillfällen. Jag gillar ju att bära smycken som verkligen betyder nåt och jag har tex också ett armband i silver som jag inte tagit av mig nån gång sedan jag var 9 år förutom nån gång i magnetröntgen. Fick det av min moster efter en lång Kina-resa hon gjorde och det betyder tur. Lite häftigt ändå va? Det är slitet och ojämnt efter alla dessa år men jag älskar det. Fatta, nästan 30 år utan att ha tagit av det..

Hur som, de här örhängena är lite annorlunda men är väldigt svårt att se på mina bilder då mitt zoom-objektiv slutat leverera riktigt skarpa bilder. Men de heter Sparkling circles är liksom blandade med små diamanter och små ”silverkulor”, man ser dem tydligare här. Glimmar så fint, och finns även i roséguld.


Smyckeskrinet däremot, är en julklapp till mig själv. Har flera små smyckeaskar som jag har mina smycken i men vill ha rubbet mer samlat och när jag såg denna på H&M blev jag lite kär. Puderrosa i mocka och finns här för den som är sugen.


Hittade även ett superhärligt överkast i sammet på H&M, ljust puderbeige ton och känns välarbetat och lyxigt, ibland får de verkligen till det i sitt hemsortiment.

Överkastet finns här och det står att de är få kvar så man får nog vara snabb om man vill ha ett.

Nu väntar vi vänbesök om några minuter så vi ses imorgon igen, ha en fin dag!

7

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.