SKRÅLLAN DOCKVAGN

onsdag, december 26, 2018 3 6

Innehåller annonslänk till Ellos

En väldigt nöjd 6-åring med bästa julklappen, en ny ride till Skrållan. Hon hade en gammal ärvd barnvagn innan, som hon fått från en tidigare granne till oss, knallcerise med Hello Kitty-märken på. Men den var för runt 3-åringar så hon har fått gå hukad med den det sista stackarn, lång som hon blivit. Är så glad över att hon ff leker med dockor, hoppas hon inte tröttnar på länge länge. Hon är iallafall överlycklig över sin nya fina vagn, som ser ut som en för riktiga bebisar. Ibland är Skrållan hennes egna lilla bebis och ibland är det hennes lillasyster som hon kallar Linnea, sötis.

Lätt vagn att montera och den funkar både som sitt och liggvagn, man trycker in de svarta knapparna på sida för att lätt ändra lutning på vagnen, man kan också ta av liggdelen och bära på armen.

Hon har med sig vagnen vart hon än går här hemma nu, och den står bredvid sängen när hon sover, roligt att hon blev så himla glad.

Vagnen finns hos Ellos här för den som är intresserad, jag passade på att köpa den under Black Friday men tror säkert man kan använda erbjudandekoderna man ofta får som medlem hos Ellos.

Här har vi en seg annandag, mannen jobbar och jag och barnen har precis varit ute på en långis kring fälten och skogen med Ebba. Skönt med frisk luft och det är verkligen en mild vinter vi har på västkusten än så länge, +6, soligt och stilla idag. Ingen vit jul så långt ögat kan nå.. men men, kanske kommer.

Barnen behöver komma ut och leka även vintertid men det är svårmotiverat när det bara är mörkt och blött ute, med snö blir det genast mycket roligare och barnen är gärna ute i många många timmar, hoppas den kommer snart..

Nu ska vi fika!

Kram

6
3 Comments
  • Lotta
    december 26, 2018

    Så nyfiken på din hårfärg. Såg tidigare att du färgat det hemma. Kommer du ihåg viket märke/färg? 🙂
    Superfin blogg och du är galet vacker.

    • Catta
      december 27, 2018

      Då ska jag försöka få till ett inlägg om det 🙂
      Tack snälla du för fina ord!
      Stor kram, god fortsättning och Gott Nytt År!

  • Ann-sofi
    mars 8, 2024

    Vill vinna skrållan dockvagn till mej

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.