TRÄDGÅRDSBLOMMOR

måndag, september 10, 2018 0 8

 

 

 

Man får vara glad över det lilla ibland, som min nätta bukett från trädgården jag plockade in häromdagen. Inte stor men liten och vacker.

Hade tänkt plantera mycket i rabatterna i år men vår inomhusrenovering snodde all tid och kraft istället så jag får väl de om det blir av nästa år istället. Har iaf köpt ett par påsar tulpanlökar som jag ska peta ner i jorden nu under hösten, det är väl det jag känner att jag orkar. Älskar när de första tittar upp tidig vår längs södergaveln så jag vill fylla på med ännu fler.

 

Jaha, dan efter valet då, känns himla knepigt faktiskt. Hur ska det bli? Lär väl ta ett tag innan vi blir presenterade för en ny regering, tänker iallafall ha positiva tankar jag!

 

Nu ska jag sätta mig och äta middag helt ensam här, buhu. Barnen blev tydligen bjudna på mat hos kompisarna här i området och mannen jobbar kväll, trååååkigt!

 

Hoppas ni haft en fin stat på nya veckan, kram.

8

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.