NEWS BY MALINA

tisdag, september 11, 2018 0 9

Inlägget innehåller annonslänkar från By Malina

 

Kjol // Hårband // Fuskpäls // Sminkväska

 

 

Det var några år sedan jag fick upp ögonen för det svenska märket By Malina (startat av modedesignern Malin Andrén) och det blir bara en större favorit efter varje kollektion som släpps. Nu är ju plaggen ganska pricy så jag äger faktiskt inte mer än en Emily-klänning men jag ”fönstershoppar” ofta ♥

 

I colaget ser ni mina absoluta favoriter bland höstens nyheter hos By Malina och framförallt kjolen står högt upp på min önskelista.

Även den här glittriga drömmen skulle jag vilja ha i min garderob, stylad med en vit blus precis som på en av bilderna.

 

 

Det får bli ett litet dagens höstmode-tips!

 

Kram

9

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.