SOFIE SCHNOOR (& CROSSFIT)

söndag, september 9, 2018 2 11

Innehåller annonslänkar

 

Gårdagens instapic

 

 

Här ser ni en nöjd brutta med sin välförtjänta godisskål efter att för första gången kört ett pass Crossfit. Oh my så jobbigt haha, men jag klarade mig igenom alla moment ganska bra med marklyft, pushups, hopprep osv. Riktigt kul var det dessutom, varierat och bra. Var lite orolig att jag inte skulle kunna kliva upp idag pga träningsvärk haha, men det blev inte så farligt som jag trodde, skönt!

Sen om jag kommer börja med det vet jag inte, tiden ni vet.. Följde med spontant tillsammans med vänner som håller på med detta och min man som är sugen på att börja. Väldigt kul att träna tillsammans, och även barnen var med i lokalen. Härligt när man kan ha med sig dem på sin träning, där fanns både lek och tv-rum.

Någon av er som håller på med/har provat Crossfit?

 

 

 

 

Efter duschen efter träningen slängde jag på mig min nya outfit som jag hämtat ut tidigare under dagen. En himla fin leokjol och en tischa från Sofie Schnoor som jag hittade hos Boozt, kjolen här & tischan i rosa (vit slutsåld) här.

Älskar verkligen kombinationen med lite kalasigare kjol tillsammans med en enkel tischa, precis som looksen nedan från Sofie Schnoor.

 

 

Tischa // Kjol // Tischa // Kjol 2, hittar ej.

 

 

Hade tänkt att jag skulle hinna kika in till er med detta inlägg igår men vi var över hos vännerna på lördagsmys till sena kvällen, gott bubbel mm, för att kompensera att vi hade varit duktiga och tränat haha. Den där balansen ni vet 😉

Nu måste jag göra mig iordning här, ska iväg på kalas med lillan här, och ni! Glöm nu inte att rösta!

 

Ha en fin söndag, kram!

11
2 Comments
 • Ekenäsliv
  september 10, 2018

  Alltså du ser alltid så smashing ut raring <3
  Vill med ha lite nytt i höstgarderoben, men har inte letat än.

  Äääälskar att träna, det är min terapi och medicin just nu när allt snurrar i huvudet på mig.
  Crossfit har jag inte testat, än iaf 🙂
  Ikväll kör vi The Trip som är högintensiva cykelpass där man cyklar igenom e fiktiv värld, såååå härligt. Sen dans, Zumba och Afro, styrketräning och Yoga. En salig blandning men så bra för kroppen, i synnerhet min.

  Tänkte på tavlor, jag gillar även vissa av Mario Testinos foton, du hittar några här:
  https://www.stormposter.se/posters-affischer/mario-testino/
  Vi har ganska fullt här hemma, annars hade jag gärna velat ha den med Lara Stone.

  Många kramar,
  Anna

  • Catta
   september 10, 2018

   Tack, vad du är fin 🙂

   Jag älskar också att träna, fast mer sällan, haha 😉 Jag älskar mest mina promenader med Ebba, och dans, ÄÄÄÄÄLSKAR dans!!
   Så härligt att du är igång och njuter av din träning, heja dig, du är fenomenal hela du!

   Tusen tack för tipset, jättemycket fint!
   Kramis

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.