TA IN NATUREN

lördag, september 8, 2018 4 6

Innehåller annonslänkar

 

 

 

God morgon lördag!

 

Eller mer god förmiddag kanske 😉

Har nyss kommit hem från en lång skön hundpromenad längs fälten, så vackert häromkring där vi bor. Hästhagar och stora öppna fält varvat med skog och berg. Njuter lika mycket varje gång, mitt andningshål, tillsammans med havet som vi också har nära till. Längs med fälten följer en å, där det växer massor med vackert vass med stora härliga vippor på, plockade med mig ett fång hem häromdagen. Även ”cigarrväxten” Bredkaveldun växer där, så coola. Så himla fint (och gratis!) att ta in från naturen.

 

 

Lampa  // Fotogenlampa // Sideboard läs här

 

 

Så nöjd med sidebordet, enkelt och stilrent. Har så många fler möbeldesign-tankar att jag inte vet vad jag ska ta vägen haha, älskar att skapa och fundera ut nya idéer kring inredning och design. Men brist på tid, material och yta för allt så blir det knepigt. Kan ju inte fylla hemmet med möbler till höjden och bredden liksom..

 

 

 

 

Tavlan hänger bara där tillfälligt, tills jag hittar rätt print att byta ut detta med, nåt i stil med den här mörka skönheten med hatt kanske?

 

 

Nu ska jag strax åka och handla lite, samt panta massor med burkar och flaskor, såååå tråkigt men himla viktigt. För miljön om inte annat.

Apropå miljön mm förresten, herregud vad nära valet vi är nu, helt pirrig i magen faktiskt. Hur ska det bli imorgon?? Har ni bestämt er? Jag är ganska säker (väljer mellan två) och kanonsäker på vad jag inte ska rösta på iaf.

 

 

Ha en fin dag så ses vi kanske lite senare igen 🙂

Kram

6
4 Comments
 • Åsa Aabakken
  september 8, 2018

  Jättefint jag skall plocka med mig lite vass när jag åker hem från ön imorgon.

  • Catta
   september 9, 2018

   Ja visst är det! 🙂

 • Lena
  september 9, 2018

  Älskar din inredningsstil, du borde börja sälja dina alster. 😀

  • Catta
   september 9, 2018

   Åh va roligt, glad jag blir! Vem vet kanske blir verklighet på sikt, just nu har jag inte tiden tyvärr.

   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.