FÖRNYA MED TEXTILIER

torsdag, september 6, 2018 0 8

Innehåller annonslänkar från Ellos

 

 

 

God morgon!

 

Har nyss lämnat barnen på skolan och nu sitter jag i soffan med datorn i knät framför nyhetsmorgon, urmysigt och jag har faktiskt börjat vänja mig vid att vara själv hemma nu, utan någon kotte. Även om jag såklart gärna hade velat ha dem bägge här bredvid mig..

Gardinspanar för fullt denna morgon då jag skulle vilja ha nya i vardagsrummet, linnegardiner skulle jag vilja ha, för att lätta upp mot stolarna i sammet. Vad tror ni om det?

Med textilier kan man ju verkligen fräscha upp och förnya på ett snabbt och billigt sätt!

Ellos har just nu kampanj på textilier så man borde kanske passa på. Upp till 25% på textilier & mattor t.o.m 25/9 här.

(Gäller endast Ellos Home)

 

 

 

 

Ellos har en veckbandslängd i tvättad linne som ni ser i collaget ovan, hittade jag bland Ellos nyheter, de är extra breda dessutom vilket är perfekt tänker jag. Vi har ju två stora fönster plus altandörr jag gärna vill kunna dra för då och då. Frågan är om någon av färgerna stämmer.. De mörkt blå är ursnygga men jag har nog tänkt mig en ljus gråbeige färg.

Kuddarna från Gripsholm skulle jag gärna ha ett par av i soffan, så fina färger. Vasen designad av Carina Seth -Andersson för Marimekko hade gärna fått pryda vårt matbord, fin färg och form. Taklampan som också finns bland Ellos nyheter skulle jag köpt till hallen om jag hade haft riktigt högt i tak, gillar!

 

 

Nu blir det storhandling här, ha en fin dag!

Kram

8

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.