PRETTY PEGS

torsdag, september 13, 2018 1 18

 

 

 

En skymt av vår tv-bänk. Blev ett Ikea-hack ”light” med endast byte av ben på två ihopmonterade Bestå-skåp som Inez haft på sitt rum (hon fick den gamla tv-bänken som leksaksskåp istället).

 

 

 

 

Benen kommer från Pretty Pegs och modellen heter Nils och ni hittar dem här. Nätta och fina, och det fiffiga är att man kan skriva in vilket Ikea-skåp man ska ha benen till när man beställer så får man beslag ben som passar därefter, vill man dessutom montera ihop två skåp, precis som vi gjort så klickar man i det också och får därmed speciella beslag till för det. Skitbra rent ut sagt!

 

 

 

Spana in High Chaparall-kaktusen, helt enorm och vi funderar på hur hög den kommer bli, hål i taket?  😉  Får väl stå på golvet tillslut..

 

 

Idag har jag ledig torsdag och har faktiskt bara slappat, varit ute en sväng med Ebba och druckit flera koppar kaffe. Inlägget ovan gjorde jag häromdagen men missade att publicera så jag gör det nu, så skönt att skingra tankarna här på bloggen och tänka på lättsamma saker. Fick ett väldigt jobbigt ledsamt besked igår så jag har gråtit och varit så himla himla ledsen, sovit uruselt och känner mig helt matt idag.

Ska försöka kicka igång mig själv och få saker gjort.

 

 

Hoppas ni har en fin dag, ta hand om er.

Kram

18
1 Comment
 • Ekenäsliv
  september 13, 2018

  Hej raring <3
  Så ledsen jag blir, vad har hänt hjärtat <3
  Tänk om jag kunde krama dig, gör ont i hjärtat när jag läser att du är så ledsen…

  Ursnyggt ä det hemma hos er iaf <3 Å det där materiella blir ju en tröst ändå.
  Älskar Pretty Pegs och har just publicerat ett inlägg om vårt skrivbord där vi använt pettypegs.

  Ta hand om dig!
  Varma kramar Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.