AUTUMN TRENDS

torsdag, september 13, 2018 3 10

Innehåller annonslänkar från Gina Tricot

 

 

 

Gillar modebutikerna som har ”shoppa stilen”-inspiration, som Gina Tricot tex som låtit modeprofilerna Hanna Stefansson och Hanna MW styla höstens trender på sitt sätt ”Autumn Trends”

Vet oftast vad jag gillar men kul med nya idéer av just andra personer och deras ”styles”.

 

Rutig kappa // Tischa // Ormskinns-topp // Jersey tunika // Polotröja // Stickad kofta

 

 

Ovan har jag plockat ut några av mina favoriter bland höstens trender, det ska vara rutigt, djurmönstrat, polo, jordiga färger och mjuka material.

Ribbstickat och ganska tight fit är något jag kikar efter mycket nu med, iom de höga paperwaist-byxorna jag köpte och alla kjolar jag har som man knäpper i midjan, så snyggt med instoppad topp till det.

Sammet är också en stor trend i höst, inte bara i inredningen alltså utan även i modet och det här skärpet gillar jag.

Polokragarna flödar i mina flöden och det är något jag aldrig riktigt klarat av att bära, känt mig instängd på nåt vis men nu! Nu vill jag ha polo, hittade den här i en perfekt mullvadston.

Passar på att tipsa om att Gina också har 25% på alla blusar och skjortor t.o.m imorgon söndag 16/9, här.

 

Nä hörni, nu ska det mustas här. Jag och Inez ska göra några flaskor på en del alla våra äpplen (crazy mucho har vi!), tillsammans med någon apelsin och några bitar ingefära, så himla fräscht och gott!

Har försökt skingra tankarna så gott det går denna dag, har så mycket jobbiga känslor inom mig sedan beskedet jag nämnde i föra inlägget. Tur jag har mina glada små älsklingar omkring mig ♥

 

 

Kram!

10
3 Comments
 • Anette B
  september 14, 2018

  Jobbiga besked är vidrigt. Förmodar det är sjukdom på ngt sätt som drabbat er/dig. Fick 22 nov förra året mitt livs värsta besked. Min mamma var frisk o 5 veckor senare gick hon bort. Tur barn, make o familj finns. Det är först tyvärr när ngt hemskt händer man förstår att det enda som betyder ngt är familjen. Allt annat kvittar.
  Kram Anette i Lidköping

  • Catta
   september 14, 2018

   Hej Anette, så ledsamt att höra, beklagar verkligen.
   Ja det är verkligen helt fruktansvärt med så tunga besked, svårt att ta in och jag är så fruktansvärt ledsen över vad som hänt i min närhet, en ung människa som inte längre finns i livet. Gör så ont så ont. Vill inte skriva om det här av respekt för alla anhöriga.

   Kram

   • Anette B
    september 14, 2018

    Beklagar verkligen!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.