NYFRISSAD

torsdag, september 20, 2018 5 8

Inlägget innehåller annonslänkar från Lyko & Bangerhead

 

 

 

 

Torsdag = ledig dag och tid för frissan!

Faktiskt himla bra att jag kan gå och göra sånt nu när barnen måste vara på skolan bägge två, mina lediga dagar utan barn har sina fördelar, även om jag gärna hade haft dem hemma ändå..

Klipper mig på tok för sällan, typ 2 ggr per år, så det var verkligen dags. Även om mannen kapade några cm för några veckor sedan. Behövde klippas av en rejäl bit till och det blev vad man kan kalla för en lång lob men något kortare bak än fram.

Lättskött, fräscht och kommer bli supersnyggt att styla med lite beachlockar. Skulle egentligen tagit en bit till på längden men mina killar älskar att dra fingrarna genom mitt hår på kvällarna i soffan (haha, både J & V) så kände att jag fick spara lite för deras skull hehe.

 

 

 

Blus från Gina // Byxor BikBok

 

 

Stålgrått ute idag så svårt att få till skarpa snygga bilder, fått ljusa upp dem en del för att man ens ska se håret någotsånär.

 

 

Är ni duktiga på att ta hand om erat hår? Har ni några favoritprodukter att tipsa om kanske? Grym inpackning? Kanske har ni provat Olaplex? Så himla sugen på att prova, sägs ju göra underverk för håret. Min hårkvalitet har försämrats avsevärt sedan jag fick hypotyreos för ca 5 år sedan, vet inte om det är medicinerna eller sjukdomen i sig..? Tappar mängder och det har blivit snustorrt och bryts lätt när jag borstar det, supertråkigt.

Olaplex sägs ju reparera håret, i form av att laga svavelbindningarna i håret. Ska nog köpa hem och prova. Finns tillhörande schampoo & balsam dessutom, någon som använder?

Jag använder mest produkter från Kevin Murphy och har gjort länge nu. Skitbra grejer men kul att testa nytt!

Olaplex säljs i kit med alla tre produkter hos Lyko just nu men finns också hos Bangerhead (samt hos de flesta frisörer, andra butiker och varuhus).

 

Passar på att tipsa om att Bangerhead har 20-50% på allt smink inom kategorin bas (foundation, puder, concealer osv) här.

Lyko har också en bra kampanj, 25% på allt smink, här. Kod: 25sm

 

 

Ett litet skönhetsinlägg från mig idag alltså, något ni gillar och skulle vilja ha mer av?

Har en något spretig blogg, med blandning av mode, inredning, skönhet, familj, resor osv och kan behöva lite tips då idéerna tryter då och då.

 

Kram & ha en fortsatt fin dag!

8
5 Comments
 • Åsa Aabakken
  september 20, 2018

  Jättefin i håret, hela du är supersnygg ♥️. Med vänliga hälsningar Åsa

  • Catta
   september 21, 2018

   Tack snälla goa du💕

 • Sofia B
  september 20, 2018

  Åh, vad snygg du är! Håret ser toppen ut, jag är nyfiken på hur det blev baktill.

  Hårprodukter är alltid kul, mitt största problem där är väl att inte köpa för mycket nytt innan det gamla är slut. Numer försöker jag köra produkter som är eko och/eller djurvänliga (producenter som ej sysslar med djurtest).

  Må väl!

  • Catta
   september 21, 2018

   Tack! Ok, ska visa det nån dag då 🙂
   Bra tänkt, så försöker jag också tänka, att inte köpa nytt förrän jag förbrukat det jag har. Kollar även upp så det inte är djurtestat (kan hända att jag missat nån gång tyvärr och köpt nåt i bara farten), brukar då kolla varumärkesguiden hos Veganguiden.com, där Olaplex har status ”veganskt” och Kevin Murphy ”Cruelty-free”. Superbra och helt självklart faktiskt, att man väljer att avstå från djurtestade produkter.

   Kram

 • Per Andersson
  september 22, 2018

  Du är dig lik,😊

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.