KITCHEN WISHLIST

tisdag, september 18, 2018 2 6

Innehåller annonslänkar

 

Tapet // Tavla // Vas // Bestick // Tallrik // Servett

 

 

Hej!

 

Hemma på lunchen här och har precis varit ute med Ebba nere på fälten i sköna solen, sommaren kom liksom tillbaka en sväng, hurray!

Medan jag slänger i mig lie enkel lunch här så passar jag på att publicera ett inlägg jag satt och pulade med häromdagen när jag letade lite nytt till köket.

 

Tapeten alltså, åh vad den är fin. Där försvinner minimalisten i mig vid blotta sneglandet på denna mönstertapet med historiska blommor och blad från William Morris, så fin!  Sugen på en ny tapetsnutt ovanför panelen på den lilla väggen i köket.

Skulle även vilja få in lite nya inredningsdetaljer, som textilier i grönt, som tonen på servetten från Ellos i collaget. En gardin-längd i samma ton hade varit fint.

Tallriken, som även finns som assiett här, är bland det ljuvligaste jag sett det senaste. Lite Rörstrand-ish sådär, men som finns hos Indiska. Likaså den härliga vasen kommer därifrån.

Besticken i mässing från Designonline finns i 16 delar med lite rabatt just nu, clean look och väldigt snygga.

Tavlan från Newport hade suttit som en smäck på tapeten, älskar de där Vogue-fotona från 50-60-talet.

 

 

Måste förresten be lite om ursäkt för förra inlägget, likt detta inlägg så skrev jag det några dagar innan jag publicerade det och jag glömde kolla länken till stolarna när det publicerats. De har ju för tusan sålts slut under tiden!! Fattar ingenting och har mailat Ellos och frågat men ej fått svar än. Så förutom de brun och svart som finns kvar så fanns det alltså även 5 olika fina pastelliga färger att välja mellan.

Så sorry om jag gjort någon av er besviken, förhoppningsvis fylls lagret på igen 🙂

 

 

Nu måste jag cykla tillbaks till jobbet, kram på er!

 

 

 

6
2 Comments
 • Lina
  september 18, 2018

  Hej! Sitter och tittar på golvprover…har byggmax White truffle i min hand… Tyckte att den såg lite blåaktig ut i tonen..så jag googlade och hamnade hos dig. Hur upplever du ditt nya golv? Upplever du någon blåaktigton? Ser finfint ut på dina bilder 😊 Hälsningar Lina

  • Catta
   september 18, 2018

   Hej!
   Jag tycker absolut inte att det har en blåaktig ton men det kan skilja sig en del i tonen mellan de olika plankorna så att säga. Från lite varmare honungston till det lite kallare grå, vissa är väldigt ljusa medan vissa är lite mörkare. Så vi har sorterar lite bland paketen som vi öppnade allteftersom. Ska skicka dig några bilder när jag har tid.

   Hur som älskar vi verkligen golvet, så sjukt fint och skönt att gå på, matt känsla 👌

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.