FRÅN INDIANSOMMAR TILL STORM

fredag, september 21, 2018 0 6

 

 

 

Bilder från tisdagens härliga solsken i vårt hus. En Indiansommardag med över 20 grader och vackert väder. Idag, not so much. Världens ruskväder, men storm som kanske t.o.m kommer upp i orkanstyrka om ett par timmar. Småläskigt men ändå lite mysigt på samma gång.

Dock önskar jag att indiansommaren kommer tillbaka för att stanna september ut, vore ju hur najs som helst. Inte redo för mörker och kyla.

 

 

 

 

 

Kär i vårat nya golv, älskar att det blir riktigt ljust och härligt när solen skiner, med nästan lite honungs-ton. När det är mulet ute drar det mer åt grått och det blir mer dämpat.

Många som mailat och frågat om just tonen på golvet. Någon har fått hem ett golvprov där det upplevs att det nästan drar åt blått. Det upplever inte jag, men däremot skiljer det sig en del på de olika paketen och plankorna där i, från ljusare vitvax, till något med honungsvarmt, ljust grått och även lite mörkare på sina ställen. Maila gärna igen och be mig skicka bilder på där skillnaderna syns som mest så ska jag göra så gott jag kan för att visa hur det ser ut hos oss.

Kanske t.o.m gör ett inlägg om det, då väldigt många verkar vara sugna på golvet. För våran del lever det upp till alla förväntningar. Superskön matt känsla under fötterna och det är ett levande golv med ådringar som syns, vilket var det viktigaste för mig, men samtidigt ljust och härligt.

 

 

 

 

Septemberljuset flödar genom huset från hallen, löv it.

 

 

 

 

Favoritmöbel just nu är sidebordet, och Grape-lampan (köpt hos Newport) gör verkligen sitt med, med sin annorlunda design. Väldigt fin som tänd på kvällen också, mysigt sken.

 

 

Nu ska jag återgå till fredagskvällen här. Barnen leker med kompisar på övervåningen, mannen ska iväg på en liten grabbträff så jag får ge honom en kyss sen ska jag glida i mjukisdressen och ladda med godis i soffan.

 

Trevlig helg!

Kram

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.