LITEN PAUS

torsdag, september 27, 2018 1 10

 

 

 

 

Hej på er!

 

Blev en liten paus här på ett par dagar, livet kom emellan kan man säga. Varit så himla trött mentalt under en tid nu, mycket för att jag varit ledsen. Nämnde ju att något hade hänt och det är verkligen tungt och handlar om att en person inte längre orkat finnas kvar här på jorden och det gör så fruktansvärt ont. Igår grät jag så mycket att jag känner mig helt bakis idag, så skönt att jag är ledig.. Fick ett klipp skickat till mig igår när denna fina tjej spelar piano och sjunger Gabriellas sång så gudomligt vackert och jag blev helt knäckt. Så levande och verkligt men så finns hon inte mer, brinner i bröstet och värker i hela kroppen och sorgen känns tyngst när jag tänker på hennes närmaste.

Vill inte skriva mer om det här men en sak är säker och det är att hjälpen och vården för den psykiska ohälsan är åt helvete i detta land. Blir så arg.

 

Kanske blir det lite terapi-sysselsättning i form av att måla de vita skåpen idag? Älskar att försvinna in i projekt och vara kreativ.

Har Inez hemma idag med, hon hade lite feber i morse så hon får vara hemma och vila och mysa med mig. Mina barn är annars två friskusar och har knappt varit sjuka nånting på hela året, ta i trä.

 

 

Ta hand om er, kram.

10
1 Comment
  • Kristin
    september 27, 2018

    Usch va hemskt! Stor kram. Skönt att vara hemma och mysa lite extra med familjen då ❤️

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.