HÖSTENS FÄRG NO. 1

måndag, september 24, 2018 0 8

Innehåller annonslänkar

 

 

 

 

Gult gult gult !!

 

Hösten absolut finaste färg om man frågar mig. Senapsgult, bärnsten, havregult, ockra.. love´em all!

På mitt gamla klädskåp hänger en klänning från H&M (hittar ej på webben tyvärr) som jag gillar mucho, sen att vädret för den är sådär just nu är en annan femma, men får väl har strumpbyxor till den här årstiden 😉

Har hittat mer finheter i gult som jag vill tipsa om ↓

 

 

Kudde // Tröja // Örhängen // Matta // Skor // Kavaj

 

 

Kudden & mattan finns hos Ellos och har guldigt varm gul ton, väldigt fint. Skorna fann jag hos A Day´s March och egentligen för män, men hade jag haft ett par rejäla fossingar hade jag klickat hem dem direkt. Ett par läder-tights och stickat tröja hade jag burit till.

Uppdatering. Hittade faktiskt två par gula sneakers hos Axel Arigato, de här & de här.

Mysig tröja från Indiska & studs från Thomas Sabo. Kavaj från Ellos är riktigt cool och den hade jag också matchat med en tischa och ett par skinnbrallor eller tights, snöggt.

 

 

Skål // Handdukar // Blus // Väska

 

Hos Indiska hittar jag alltid drömmigt porslin, som komplement till det enkla vita och den lilla skålen kan vara höstens mest perfekta dessertskål. Handdukar från Ellos, helt kit. Blusen också från Ellos, fina detaljer med ruffles.

Väskan. Hur fin? Finns några få hos Afound.

 

Jaha, måndagen gjord då, skönt ändå. Sitter i soffan själv, barnen sover och mannen jobbar. Har ingen aning om vad jag ska titta på men jag vet att jag ska gå och hämta mig ett mindre berg med glass och hardtopping saltlakrits! Fy f*n så gott det är. Förutsatt att man gillar lakrits då..

Provat?

 

Fortsatt fin kväll på er, kram.

8

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.