GULD-KITTAD INEZ

torsdag, september 27, 2018 0 7

Innehåller annonslänkar

 

 

 

 

Vinterjacka & skor till Inez √

Herregud vad barnen växer, de behöver så himla mycket nytt bägge två nu inför vintern, galet. Eftersom Inez var väldigt avis på sin vän förra året som hade en jacks i roséguld så tänkte jag att i år ska hon få det och hon blev så himla glad! Hittade även ett par matchande moon boots som jag själv är riktigt avis på faktiskt 😉 Urfina.

Hon har ett par svarta Sorel att byta med också (såna här) för de här kanske inte är bäst i regn och slask utan mer för torrt vinterväder, och i snö.

Både skor och jacka köpte jag från Zalando.

 

 

 

 

Rejäl sula och så himla himla coola.

 

 

Till Valentin har jag inte hittat vinterjacka eller vinterskor än, får sätta mig tillsammans med honom och kika runt, så får han bestämma lite själv.

Måste rensa ut en massa ur garderoberna innan vi fyller på med nytt, han behöver ett gäng brallor och tröjor också, han växer så det knakar. Han är bara 8 år men drar ända upp till 152 i vissa plagg men mest 140-146 som är 9-11 år. Jag slänger aldrig kläder om de inte är trasiga och väldigt slitna, andra barn i vår närhet får ärva det mesta men vi lämnar också en hel del i insamlingen till andra behövande barn i världen.

 

Försöker att tänka på att inte överkonsumera men jag har varit tokig i kläder ända sen jag var liten så jag kan inte alltid låta bli det där onödiga😬

Hittade ju två helt ljuvliga jackor i leo hos Ellos till Inez också men jag har gett mig själv köpstopp på dem haha. Men kolla den här dunisen och den här fake fur-karamellen.

Ellos har en kampanj på barnkläder som ger upp till 25% rabatt på barnkläder & skor från Ellos kollektioner, här.

 

För att ge ännu ett tips på barnkläder så har Afound jättemycket fint här. Till outletpriser och från massor med olika märken som H&M, Didriksons, Geggamoja mfl.

 

 

Nä nu ska jag gå och provsmaka mannens (min egna Ernst❤️) äppelmos som gjort på våra egna äpplen, smarr.

 

Kram

7

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.